Su siparişlerine, Erikli'den destek! Depozito ödenmeyecek, 10 damacana siparişinden 5'i hediye edilecek!

Her sektörde olduğu gibi hazır su sektöründe de maliyetlerin artmış olması damacana fiyatlarına direkt olarak yansıdı. Bu noktada devreye giren Erikli, indirim tarifesini duyurdu.

Su siparişlerine, Erikli'den destek! Depozito ödenmeyecek, 10 damacana siparişinden 5'i hediye edilecek!

Ekonomi piyasalarında ve piyasaları direkt olarak etkileyen diğer alanlarda olumsuz gelişmelerin yaşanmaya devam ediyor olması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin daha yüksek fiyatlar ile duyurulmalarına sebep oldu. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde başlayan ve şimdiye kadar devam eden bu zam döngüsünden etkilenen sektörlerden birisi de hazır su sektörü oldu.

Hammadde fiyatlarının artması, akaryakıt fiyatlarının yükselmesi ve diğer hizmetlerin yüksek zam oranlarından etkilenmesi, hazır su fiyatlarını da doğrudan etkiledi. 19 litrelik damacana siparişleri karşılığında talep edilen bedellerin fahiş rakamlara ulaşmış olması, temel ihtiyaçlardan olan ve “yaşam kaynağı” olarak tanımlanan su gereksiniminin önünde resmen engel oluşturdu. Bu noktada devreye giren köklü firma Erikli, yeni müşterileri için oldukça avantajlı bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihini 31 Ekim 2022 olarak belirlemiş olan Erikli, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ERİKLİ’DEN YENİ MÜŞTERİLERİNE DAMACANA SU KAMPANYASI!

Su siparişlerine, Erikli'den destek! Depozito ödenmeyecek, 10 damacana siparişinden 5'i hediye edilecek! - Resim : 1

Hazır su sektöründe yıllardır hizmet veren firmalardan olan ve yüksek kalitesi ile milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Erikli, artan hazır su fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer aldı. Bu kapsamda yeni bir kampanya geliştirdiğini açıklayan firma, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Yeni kampanyası kapsamında yalnızca yeni abonelerine hizmet verileceğini belirten Erikli, 31 Ekim 2022 tarihine kadar abonelik oluşturan müşterilerinin 19 litrelik ilk 10 damacana siparişlerinden 5’inin firma tarafından karşılanacağını ifade etti. Ayrıca farklı bir markaya ait olan 19 litrelik boş damacanaya sahip olan tüketicilerden depozito ücreti de alınmayacağını ifade eden Erikli, boş damacananın olmaması durumunda ödenmesi gereken bedelin 25 TL olduğunu bildirdi.

ERİKLİ’NİN YENİ ABONE KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Erikli’nin yeni kampanyasına yalnızca telefon yolu ile müracaat edilebilmektedir. Firmanın 444 0 222 numaralı hattı üzerinden ilk kez abonelik oluşturan her yeni müşteri, kampanyanın avantajlarından yararlanabilecektir.