Spotify Nasıl İptal Edilir?

Spotify nasıl iptal edilir, yazımızda belirttik. Siz de Spotify hesabınızı kolayca iptal etmek için yazımızı inceleyebilir; Spotify iptali hakkında aradığınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Spotify Nasıl İptal Edilir?

Spotify iptal etmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Spotify hesabınıza masaüstü cihazınızdan girin.

  • Spotify hesapları mobil cihazlardan silinmemektedir

  • https:// www.sportify.com tr/about - us /contakt/ bağlantısına tıklayarak karşınıza gelen sayfada iletişim formu linkine tıklayın.

  • Sonrasında seçenekler arasından hesap seçeneğini seçerek işleme devam edin.

  • Spotify hesabımı kalıcı olarak kapatmak istiyorum seçeneğine tıklayın. En son karşınıza çıkan hesabı kapat seçeneğine tıklayın.

  • Son aşamada Spotify hesabını neden kapattığınız sorulacaktır. Kapatma nedeninizi iki üç kelime ile anlatarak sorun gönder butonuna basın.

Spotify Üyelik İptali

Spotify Nasıl İptal Edilir? - Resim : 1

Spotify üyelik iptali internet üzerinden kolaylıkla yapılmaktadır. Sınırsız müzik dinlemenize imkân sağlayan Spotify günümüzde gençler tarafından oldukça ilginç görmek nedir. Hesap sorunu olmadan istediğiniz müziklere kolaylıkla ulaşmanıza yardım eden platform ücretli olarak hizmet vermektedir. Çeşitli nedenlerden dolayı platforma ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar Spotify iptal etme hizmetini tercih edebilir. İsveç merkezli bir uygulama olan Spotify,müzik dinleme konusunda kullanıcıların keyifli anlar yaşamasına yardım eden  sınırsız  özgürlük sağlayan oldukça popüler bir müzik programıdır. Ücretsiz versiyonu da bulunmakta olup reklamlar ve liste oluşturma konusunda sınırlılıklar nedeniyle premium ücretli olan uygulamalar tercih edilmektedir. Kullanıcılarına 3 ay ücretsiz kullanma imkânı sağlayan uygulama 3 ay sonunda kullanıcılarını ücretli plana geçmesini talep eder. Tercih ettiğiniz plana göre farklı rakamlarda ücret ödersiniz.

Apple Cihazlarında Spotify Üyelik İptali

Apple cihazlarında Spotify üyelik iptali Apple kimliği ayarları üzerinden yapılmaktadır. Spotify resmi web sitesine giriş yapmadan tek tuşla üyelik işlemlerinizi kısa sürede sonlandırabilir; işlemlerinizi kolay, sorunsuz, emniyetli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Apple cihazlarında Spotify üyelik iptali için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Apple cihazınızın ayarlar bölümüne giriş yapın.  Üst bölümde yer alan Apple kimliği isminize tıklayarak karşınıza gelen bölümde abonelikler kısmına giriş yapın.

  • Abone olduğunuz ürünleri analiz ederek spotify'i bulun ve hemen ardından aboneliği iptal et butonuna basın.

Tüm bu adamları izleyerek apple cihazınız üzerinden Spotify iptal etme işlemini kısa sürede sorunsuz, rahat şekilde iptal edebilirsiniz.

Etiketler: spotify, üyelik iptali