Son dakika Yapı Kredi Bankası uygulaması mobil şube 1 Kasım 2022 çöktü mü, neden açılmıyor?

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası mobil şube uygulaması çöktü! Uygulamaya girmeye çalışan kişiler erişim sorunu yaşarken sorunun nedeni açıklandı Yapı Kredi neden çöktü açıklandı!

Son dakika Yapı Kredi Bankası uygulaması mobil şube 1 Kasım 2022 çöktü mü, neden açılmıyor?

Yapı Kredi Bankası mobil şube uygulaması sistemlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle erişim sorunu yaşıyor. Kasım ayının ilk günü olması nedeniyle internet şubesinde büyük bir yoğunluk yaşanırken bu yoğunluk nedeniyle erişim sorunları meydana geldiği belirtiliyor. 

Hem maaş hem de ödeme günü olması nedeniyle pek çok kişinin aynı anda sisteme girmesi ve işlem yaşanması nedeniyle sorun yaşandığı belirtilirken bazı kişiler hesaplarına giriş yapamazken bazı kişiler ise işlem yapamadıklarını dile getiriyorlar. Peki, Yapı Kredi Bankası çöktü mü, sorun ne, erişim sorunu ne zaman çözülür, Yapı Kredi mobil şube neden açılmıyor?

YAPI KREDİ MOBİL ŞUBE NEDEN AÇILMIYOR?

Yapı Kredi Bankası mobil şube uygulaması erişim sorunu pek çok kullanıcı tarafından şikayet konusu olurken sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklama da ise erişim sorununun yoğunluk sebebiyle meydana geldiği duyuruldu. 

Son dakika Yapı Kredi Bankası uygulaması mobil şube 1 Kasım 2022 çöktü mü, neden açılmıyor? - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası müşterisi olana kişiler ise sosyal medyada yaşanan duruma tepki göstererek işlem yapamadıklarını ve hatanın düzeltilmesini talep ettiler. Hem maaş günü olması hem kira ödemesi, okul taksit tutarı, fatura borç ödemesi gibi bugün yatırılması gereken paraları ödemek zorunda olan kişiler yaşanan durum nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirterek sorunun acilen çözülmesini istediler. 

Son dakika Yapı Kredi Bankası uygulaması mobil şube 1 Kasım 2022 çöktü mü, neden açılmıyor? - Resim : 2

YAPI KREDİ MOBİL NEDEN AÇILMIYOR, NE ZAMAN DÜZELİR?

Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanan kişiler sorunun çözülmesini beklerken bankanın sistemlerini rahatlatmak için ek önlemleri hayata geçirerek çalışmalara başladığı ve en kısa sürede çözeceği belirtildi.