Son Dakika: Kurban Bayramı tatili açıklandı! 8 Temmuz'da başlıyor 17 Temmuz'da bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası kararları açıkladı. Buna göre ise merakla beklenen Kurban Bayramı tatiline ilişkin detaylar belli oldu. Son Dakika: Kurban Bayramı tatili açıklandı! 8 Temmuz'da başlıyor 16 Temmuz'da bitiyor!

Son Dakika: Kurban Bayramı tatili açıklandı! 8 Temmuz'da başlıyor 17 Temmuz'da bitiyor!

Son Dakika: Kurban Bayramı tatili açıklandı! 8 Temmuz'da başlıyor 16 Temmuz'da bitiyor! Vatandaşların merakla takip ettiği gelişmeler arasında yer alan Kurban Bayramı tatiline ilişkin detaylar açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesi, GAZ çıkarımı ile ilgili konularda konuşurken son olarak ise asgari ücret ve emekli ikramiyelerine ilişkin detayları da kamuoyu ile paylaştı. Merakla beklenen Kurban Bayramı tatili ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tatilin 9 gün süreceğini açıkladı. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı tatili açıklaması..

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Kurban bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz'u takip eden Çarşamba ve Perşembe günleri idari izin sayılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar sonrasında ise tatil 8 Temmuz 2022 Cuma günü başlarken 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü tatil tamamlanmış olacak. Tatilin bitişi Pazar gününe denk gelirken toplamda tatil günü 10 olarak belirlendi. 

Çalışanlar ve işverenler 18 Temmuz Pazartesi günü işbaşı yapacak.