ŞOK Marketler Cumhuriyetin 100. Yılına özel dev indirim yapıyor!

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına özel olarak ŞOK Marketler, ekim ayı boyunca bin üründe yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca Win sadakat programı müşterilerine de TL kazancı sağlıyor. Bu kampanya ile hem Cumhuriyet coşkusuna ortak olmak hem de enflasyonla mücadeleye katkı vermek isteyen ŞOK Marketler, müşterilerine her gün düşük fiyatlar sunmaya devam ediyor.

ŞOK Marketler Cumhuriyetin 100. Yılına özel dev indirim yapıyor!

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel İndirimler

ŞOK Marketler, "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri" başlığıyla düzenlediği indirim kampanyası ile müşterilerini sevindiriyor. Ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirimler ve Win sadakat programı müşterilerine özel avantajlar sağlanacak.

İndirimli ve Win TL kazançlı ürünlere hem ŞOK'un Türkiye'nin 81 ilindeki 10 bini aşkın mağazasından hem de online alışveriş uygulaması Cepte ŞOK üzerinden ulaşılabilecek.

Kampanya kapsamında peynirden zeytine, çaydan kahveye, undan süte bir evin en temel ihtiyaçları arasından belirlenen toplam bin üründe indirim fırsatları sunulacak.

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel'den Açıklama

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, Cumhuriyetin 100. yılına özel indirim kampanyası hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Çok büyük mücadelelerle kazanılan milletimizin varoluş savaşı tam 100 yıl önce Cumhuriyetin kuruluşu ile taçlandırıldı. Öncelikle Cumhuriyeti bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Ülkemizi daha da ileriye taşımak için çok çalışırken, ülkemizin bu en kıymetli gününü de kuşkusuz büyük bir coşkuyla kutlayacağız."

Demirel, ayrıca küresel dalgalanmalar sebebiyle enflasyonist bir dönemden geçerken, hane ekonomilerine ve enflasyonla mücadeleye katkı vererek 100. yıl heyecanına ortak olmak istediklerini belirtti.

"Ekim ayındaki Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri süresince toplam bin kampanyalı ürünümüzde indirimler ve Win avantajları sunacağız. ŞOK Marketler'de müşterilerimize her gün düşük fiyatlar sunuyoruz. Amacımız Türkiye'nin dört bir yanında halkımızın tamamının temel ihtiyaç ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü gibi böylesine özel bir dönemde her gün düşük olan fiyatlarımıza yaptığımız ilave indirimlerle Cumhuriyet şenliklerine katkı vermeyi hedefliyoruz."

Demirel, son olarak tüm halkımızın Cumhuriyetin 100. yılını kutladığını ve Cumhuriyetin 100. Yıl Şenlikleri'ne davet ettiğini söyledi.