Siz akaryakıt ve otogaz alışverişinizi yapın! Ziraat Bankası, alışverişlerinizin 75 TL’sini hemen karşılaşın! Kampanya çoktan başladı

Akaryakıt alışverişi yapan müşterileri için eşsiz bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, 31 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak olan akaryakıt ve otogaz harcamalarına hediye TL vereceğini duyurdu.

Siz akaryakıt ve otogaz alışverişinizi yapın! Ziraat Bankası, alışverişlerinizin 75 TL’sini hemen karşılaşın! Kampanya çoktan başladı

Bankaların sıklıkla düzenlediği kampanyalardan biri olan akaryakıt alışverişi kampanyası kapsamında gerçekleştirilen sektörel iş birliklerine bir yenisi daha eklendi. Müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için harekete geçmiş olan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında akaryakıt ve otogaz harcamalarına karşılık müşterilerine hediyeler vereceğini duyurdu.

Sektörel iş birliklerini her geçen gün artıran Ziraat Bankası, bu kez akaryakıt kampanyalarına el attı. Akaryakıt alışverişlerinde herhangi bir sınır olmaksızın hediye TL değerinde Bankkart Lira verecek olan Ziraat Bankası, kampanyası kapsamında yer alan şartları yerine getiren banka müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında belirlediği tüm şartları yazılı bir şekilde geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI, YENİ AKARYAKIT KAMPANYASINI DEVREYE SOKTU

Siz akaryakıt ve otogaz alışverişinizi yapın! Ziraat Bankası, alışverişlerinizin 75 TL’sini hemen karşılaşın! Kampanya çoktan başladı - Resim : 1

Yeni bir akaryakıt kampanyası oluşturmuş olan Ziraat Bankası, 16 Kasım 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına 75 TL Bankkart Lira hediye edeceğini ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanyaya katılım için gerekli olan detayları da müşterileri için anlattı.

Kampanyasını katılımlı bir şekilde hazırlamış olan Ziraat Bankası, kampanyadan yalnızca kampanyaya katılan müşterilerinin yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda iki ayrı yöntem ile kampanyaya katılmaya izin veren Ziraat Bankası hem Bankkart Mobil hem de Bankkart internet sitesi üzerinden yapılacak olan katılımların geçerli olacağını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI, KAMPANYASININ ŞARTLARINI AÇIKLADI

Yeni düzenlediği akaryakıt alışverişi kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu şartları da gerçekleştirdiği açıklama ile müşterilerine iletti. Bu kapsamda işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiğini şart koşan Ziraat Bankası, bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlemin kampanya tutarına dahil edeceğini bildirdi. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini de açıkladı.

Kampanyaya sadece asıl kart sahiplerinin katılmasına izin veren Ziraat Bankası; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşterilerin hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceğini açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası, Bankkart Ücretsiz kartlara sahip olan müşterilerinin kampanyaya dahil olmadığının altını çizdi.