Sigaraya 6 TL Zam Geldi! Marlboro, L&M, Philip Morris, Bond Street, Chesterfield, Parliament, Lark, Muratti Güncel Fiyat Listesi..

Sigara fiyatlarına beklenen zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Birliği Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile sigara fiyatlarına 5 TL zam yapıldığını duyurdu.

Sigaraya 6 TL Zam Geldi! Marlboro, L&M, Philip Morris, Bond Street, Chesterfield, Parliament, Lark, Muratti Güncel Fiyat Listesi..

Sigara tiryakilerini şoke eden bu zam kararı, sigara fiyatlarında önemli bir değişiklik anlamına geliyor. Aybaş, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu ve zamların devamı gelecek" ifadelerini kullandı. Bu zamla birlikte sigara fiyatları güncellendi ve yeni fiyatlar belirlendi. 

En Ucuz Sigara Fiyatı Belli Oldu

Son zam sonrası, en ucuz ve en yüksek sigara fiyatları konusunda araştırmalar hız kazandı. Önceki zamla birlikte en düşük fiyatlı sigara paketinin 36,50 TL olduğu biliniyordu. Ancak Türkiye Tekel Bayileri Birliği Başkanı Özgür Aybaş, Twitter'daki duyurusunda bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını bildirdi. Bu değişiklik 4 Temmuz tarihinde yürürlüğe girdi. İşte 19 Temmuz 2023 güncel zamlı sigara fiyatları listesi...

 

Sigara Fiyatlarına Zam Geldi Mi?

Türkiye Tekel Bayileri Birliği Başkanı Özgür Aybaş'ın açıklamasıyla sigara fiyatlarına zam yapıldığı kesinleşti.

Aybaş, Tekel Bayileri Birliği Platformu Başkanı olarak yaptığı açıklamada, "Bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu, zamlar gelmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

En Ucuz Sigara Ne Kadar Oldu?

Bu zam ile birlikte sigara fiyatlarında artış yaşanacağı anlaşılıyor. En pahalı sigara fiyatının 48 TL, en düşük sigara fiyatının ise 36 TL olması bekleniyor.

Sigara fiyatlarındaki bu değişiklikler, sigara kullanıcıları ve tütün sektörü tarafından yakından takip ediliyor. Zam haberinin ardından sigara fiyatlarının nasıl etkileneceği ve kullanıcıların bu duruma nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.

 

Etiketler: sigara, sigara zammı, zam