Sigara Fiyatlarına Bu Gece 00:00'dan Sonra Zam Geliyor! İşte Ağustos Ayı Murattı, L&M Winston, Marlboro, Parlıament Güncel Sigara Fiyat Listesi

Son dönemde peş peşe gelen zamlar sonrası sigara tiryakileri sigaraya zam var mı araştırılıyor. Peki bugün sigaraya zam geldi mi? Güncel sigara fiyatları haberimizde.

Sigara Fiyatlarına Bu Gece 00:00'dan Sonra Zam Geliyor! İşte Ağustos Ayı Murattı, L&M Winston, Marlboro, Parlıament Güncel Sigara Fiyat Listesi

10 TL sigara zammı haberi tiryakileri büyük şoka uğratmıştı. Philip Morris markası tarafından yapılan zam sarmalı kıyılmış tütün ürünlerinin oldu. Böylece Philip Morris markasında tütün fiyatları 45 TL'den 55 TL'ye yükseldi. Ayrıca sigara fiyatlarına paket başına 5 TL'lik zam geldi. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam sonrası sigara fiyatları kaç TL oldu?

Sigara Fiyatlarına Dev Zam

Sigara fiyatlarına zam haberleri artık gündemin ilk sırasında yer almaya başladı. Geçtiğimiz yıl başından bu yana üst üste sigaraya zam yapılırken KDV ve ÖTV artışından kaynaklı maliyetlerin yükselmesi sebebiyle sigaraya bir zam daha geldi. Yeni zamla birlikte en ucuz sigara fiyatı 52 TL oldu. Üstelik tütün fiyatlarına da zam geldi. Son olarak Philip Morris markası tarafından bir duyuru yapılarak yeni zamlı sigara fiyatları açıklandı. Kıyılmış sarmalık tütün fiyatına 10 TL’lik zam yapan marka, tütün fiyatlarını 45 TL’den 55 TL’ye yükseltti.

 

En Ucuz Sigara Fiyatları

Tek... 2000 Sigara Paketi: 40 TL
Cam... Slen... Sigara Fiyatı: 41 TL
Rothm...Sigara Paketi Fiyatı: 41 TL
Malt... Sigara Paketi Fiyatı: 42 TL
L&. Sigara Paketi Fiyatı: 42 TL
Pa...Mall Sigara Paketi Fiyatı: 42 TL
Mura... Blue Sigara Paketi Fiyatı: 43 TL
La.. Sigara Paketi Fiyatı: 43 TL
Winst.. Slender Sigara Paketi Fiyatı: 43 TL

En Pahalı Sigara Fiyatları

Cam.. Sle..r 100'lü Sigara: 75 TL
Tek..2000 Kır.ı 100'lü Sigara: 65 TL
Parla..Sli... ve Blu. Sigara Paketi Fiyatı: 48 TL
Ken. Sli.. Sigara Paketi Fiyatı: 47 TL
Parla..t Sigara Paketi Fiyatı: 47 TL
Marlb... Red ya da Marlb.. Tou.. Sigara Paketi Fiyatı: 46 TL
Wins... X Sen.. Sigara Paketi: 46 TL
Parlia... Mid...  Blu. Sigara Paketi Fiyatı: 46 TL
Marl... Gr.., Tou.. Bl..., Wh.. Sigara Paketi Fiyatı: 45 TL
Winst... Sli..Sigara Paketi Fiyatı: 45 TL

Etiketler: zam, sigara zammı