Sıfırını alamayana Renault kredi destekli fabrikadan ikinci el araç satışı 73 bin liraya 2.el araba fırsatı!

Araba sahibi olmak isteyen müşterilerine Renault fabrikadan satılık 2.el araba fırsatı sundu. Renault güvencesi ile satışa sunulan arabalar Lada, Fiat Doblo, Hyundai, Skoda, Ford, Toyota gibi farklı pek çok markaya ait!

Sıfırını alamayana Renault kredi destekli fabrikadan ikinci el araç satışı 73 bin liraya 2.el araba fırsatı!

Türkiye'nin ve dünyanın en çok satılan araba markaları arasında yer alan Renault ikinci el araç satışı ile de büyük fark attı. Araba satın almak isteyen ancak fiyatı 400 bin lirayı aşan sıfır araç fiyatları nedeniyle alımını ertelemek zorunda kalan kişilere ikinci el araç kapısı açıldı. 

Toyota'dan sonra Renault'ta ikinci el araba satışı yapmaya başlarken satışa sunulan araçlar fiyatları ile dikkat çekti. Renault garantisi ve güvencesi ile satılan ikinci el araba modelleri için aynı zamanda şirket kredi desteği de sağlayacağını ilan etti. Yani peşin parası olmayana taksitle ikinci el araba satışı resmen başladı! 

RENAULT 2.EL ARABA SATIŞI BAŞLADI! RENAULT'TAN SATILIK İKİNCİ EL ARAÇ FİYATI NE KADAR?

Renault markasının güvencesi ile satışa sunulan arabalar için sunulan fırsatlar araba sahibi olmayı düşünen kişileri harekete geçirdi. Özellikle de araçların fiyatları araba sahibi olmak isteyen kişileri heyecanlandırırken birbirinden cazip ilanlarla yüzlerce araç satışa çıktı. 

Sıfırını alamayana Renault kredi destekli fabrikadan ikinci el araç satışı 73 bin liraya 2.el araba fırsatı! - Resim : 1

Renault tarafından satışa sunulan ikinci el araba ilanları arasında en düşük fiyatı 73 bin TL'den satışa sunulan Lada Samara modeli aldı. Renault R5 modeli araç 115 bin 900 liradan yeni sahibini beklemeye başlarken Fiat Doblo modeli ise 152 bin liradan satışa sunuldu. 

Sıfırını alamayana Renault kredi destekli fabrikadan ikinci el araç satışı 73 bin liraya 2.el araba fırsatı! - Resim : 2

Renault satış ilanlarında başka markalara da yer verirken Opel Combo model araç 169 bin 900 liraya, Peugeot 206 model araç ise Hatchback 1.4 XT donanım paketi ile 170 bin liraya satışa çıktı. Renault Kango Ekspres modeli ise 2011 model Van 1.5 DCI Confort paketi ile 174 bin 900 TL'den yine sitede yer alan ve satılmayı bekleyen araba modelleri arasında yer aldı. 

Sıfırını alamayana Renault kredi destekli fabrikadan ikinci el araç satışı 73 bin liraya 2.el araba fırsatı! - Resim : 3

RENAULT 2.EL ARABA İLANLARI İÇİN SUNULAN FIRSATLAR NELERDİR?

Renault 96 nokta kontrolünden geçmiş, 8 yaş ve 160.000 km altında olan tüm marka araçlar için 6/12 ay süreyle uzatılmış garantileri ile satışa sunmakta olup araçta belirtilen sürede çıkan arızaları ve sorunların giderlerini karşılamaktadır. Yine Renault Finans sistemi üzerinden beğenilen araçlar için uygun faiz oranları ile nakit para yani taşıt kredisi desteği sunulmaktadır. Böylelikle taksitle 2.el araba satın alma fırsatı sunulmuş olur.