Sıfır veya ikinci el araç almak isteyenleri ilgilendiriyor! Alternatif Bank, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2,29’a kadar düşürdü! Üstelik vade uzun!

Son dönemlerde gerçekleştirdiği kampanyalar ile adından daha sık söz ettirmeye başlamış olan Alternatif Bank, kasım ayı itibariyle taşıt kredisinde indirime gittiğini duyurdu.

Sıfır veya ikinci el araç almak isteyenleri ilgilendiriyor! Alternatif Bank, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2,29’a kadar düşürdü! Üstelik vade uzun!

Sıfır araç piyasasını etkisi altına alan krizler devam ederken; krizlerin etkisi ile artan fiyatlar, ikinci el araç piyasasını hareketlendirmeye başladı. Her iki piyasada da görülen yüksek fiyatlanmaların tetiklediği kredi kullanımı ise, özellikle son zamanlarda vatandaşların taşıt kredisine daha yoğun bir şekilde ilgi göstermeye başlamasına neden oldu. Şimdilerde taşıt kredisi çekeceklere seslenen Alternatif Bank, yeni bir kampanyanın müjdesini verdi.

Müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde hizmet alabilmesi için her geçen gün kampanyalarının sayısında artışa giden Alternatif Bank, şimdilerde kredilerini arka arkaya kampanyaya sokmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç kredisi paketlerini kampanya kapsamına alan Alternatif Bank, bu kez ise taşıt kredilerinde hem faiz indirimli hem de esnek geri ödemeli bir kampanya başlattı.

TAŞIT KREDİLERİNDE YENİ BİR İNDİRİM ALTERNATİF BANK’TAN

Sıfır veya ikinci el araç almak isteyenleri ilgilendiriyor! Alternatif Bank, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2,29’a kadar düşürdü! Üstelik vade uzun! - Resim : 1

Hem sıfır hem de ikinci el araç için taşıt finansmanı sağlayan Alternatif Bank, yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Rehin usulü taşıt kredisi kullanımı sağlayan bankalardan biri olan Alternatif Bank, kefil aranmaksızın sadece rehin usulüyle kullanılabilecek olan taşıt kredisinin 5 yaş ve altındaki tüm araçlar için kullanılabileceğini duyurdu. Öte yandan Alternatif Bank, kredinin şartlarını da açıkladı.

Faiz indirimine gitmesi ile dikkat çeken Alternatif Bank, kasım ayı itibariyle taşıt kredisinde vade ve tutara göre değişmekle birlikte faiz oranlarını yüzde 2,29’a kadar indirdi. 48 aya kadar vade sunan Alternatif Bank, taşıt kredisi kullanacak olan vatandaşların 3 aydan 48 aya kadar taksit olanaklarından yararlanabileceğini belirtti.

ALTERNATİF BANK, TAŞIT KREDİSİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELERİ DUYURDU

Taşıt kredisi kullanımlarında yüzde 15 Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu ya da kısa adıyla KKDF alacağını duyuran Alternatif Bank, aynı zamanda krediden yüzde 10 da Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi kısa tabiri ile BSMV alınacağını bildirdi. Buna ek olarak kredili hayat sigortası, kasko ve trafik sigortasını zorunlu tutan Alternatif Bank, kasko ve sigortasız olarak kredi kullanıma izin verilmediğini vurguladı. Öte yandan Alternatif Bank, kredi kullanımı için gerekli olan belgeleri de açıkladı.

Krediyi sadece Türk Lirası olarak kullandırtan Alternatif Bank, başvuru esnasında talep ettiği belgeleri de kamuoyu ile paylaştı. Buna göre T.C. kimlik kartı, ikametgah belgesi veya isme kayıtlı fatura isteyen Alternatif Bank, aynı zamanda gelir belgesi ve 0 kilometre taşıtlar için proforma fatura ile ikinci el taşıtlar için araç ruhsatı isteyeceğini bildirdi.