Sıfır ve İkinci El Otomobil Almak İçin Son Fırsat! Aylık 3.199 TL Taksitle 100 Bin TL Taşıt Kredisi!

Otomobil piyasalarında artan fiyatlar uygun finansman arayışlarını da beraberinde getirdi. Üç kamu bankası ve özel bankalardan aylık düşük taksitle taşıt kredisi verilecek! Araç almak için bu son fırsat olabilir…

Sıfır ve İkinci El Otomobil Almak İçin Son Fırsat! Aylık 3.199 TL Taksitle 100 Bin TL Taşıt Kredisi!

Türkiye’de artan döviz kuru, yüksek vergiler ve enflasyon gibi nedenlere bağlı olarak artan sıfır km otomobil fiyatları, ikinci el piyasaları da etkiledi. Öte yandan otomotiv sektöründe küresel düzeyde görülen çip krizi ve hammadde sorunları da bu artışlarda etkisini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’deki bankalar ise vatandaşların 2022 yılında da rahatça araç alması için yeni oranlarını duyurdu. Aylık düşük taksitle 0 km veya 2. el araç satın almak isteyenler için cazip teklifler sunulacak.

En Uygun Taşıt Kredisi İçin Kamu Bankaları Hareket Geçti!

Türkiye’nin önde gelen üç kamu bankasından taşıt kredisinde en uygun oranlar duyuruldu. Ziraat Bankası ve Vakıfbank yüzde 1,59 faiz oranları ile sıfır km taşıt kredisi sunuyor. Halkbank ise yüzde 1,63 faiz oranları ile vatandaşlara destek olacak. 100 bin TL taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneğine kamu bankalarından taşıt kredisi kullanmak isteyenler, aylık 3.199 TL taksitle dilediği aracı satın alabilecek.

Akbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Açıklandı!

Sıfır ve İkinci El Otomobil Almak İçin Son Fırsat! Aylık 3.199 TL Taksitle 100 Bin TL Taşıt Kredisi! - Resim : 1

En uygun taşıt kredisi olanaklarına sahip Akbank, yüzde 1,99 faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenler için en uygun taksit olanaklarını sunuyor. 48 ay vadede sıfır km veya ikinci el araç alımlarında 100.000 TL kredi kullanmak isteyenler için aylık 3.522 TL taksit fırsatları ile kredi sunulacak. Ayrıca esnek ödeme planları ve diğer avantajlar sayesinde araç sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar sunuluyor.

Katılım Bankalarından Faizsiz Taşıt Kredisi

Faizsiz taşıt kredisi kullanmak isteyenler ise kamu bankalarının uygun kâr oranları sayesinde finansman kullanabilecek. Ziraat Katılım yüzde 1,99 kâr oranları ile taşıt finansmanı sunarken, Vakıf Katılım tarafından yüzde 2,09 kâr oranları ile faizsiz kredi verilecek. Albaraka Türk Katılım Bankası ise yüzde 2,25 avantajlı kâr oranlarını duyurdu. 

Etiketler: akbank, taşıt kredisi