Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenlere müjde Suzuki'nin yeni modeli Türkiye'ye geliyor! Satış fiyatı 200 bin TL!

Araç fiyatlarının giderek artması, tüketicilerin uygun fiyatlı araç başlığı altında yaptıkları aramaların sıklaşmasına sebep oldu. Yeni dönemde düşük fiyatlar karşılığında araç sahibi olma umutlarını yavaş yavaş yitiren tüketicilere, Suzuki’den yeni araç müjdesi geldi. İşte üretici firmanın yeni aracına ilişkin ayrıntılar…

Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenlere müjde Suzuki'nin yeni modeli Türkiye'ye geliyor! Satış fiyatı 200 bin TL!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemeleri, her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de fahiş fiyatların ortaya çıkmasına sebep oldu. Aralık ayının ortasında rekor seviyelere ulaşan döviz fiyatlarından sonra nerede ise bir gecede 2- 3 katına çıkan araç fiyatları, yeni dönemde kendi aracına sahip olmak isteyen tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte araç fiyatlarının düşeceğine dair umut besleyen tüketiciler hem piyasaların dalgalı hareketlerinin devamı hem de etkisini giderek arttıran çip krizi sebebi ile araç sahibi olma planlarını ertelemek durumunda kaldı. Halen uygun fiyatlı araçları araştırmaya devam eden ancak araştırma sürecinden her defasında elleri boş dönen tüketicilere, Japon Suzuki’den müjdeli haber geldi. Suzuki’nin yeni modelinin Türkiye pazarına dahil olacağı ve fiyatının da piyasanın oldukça altında olacağı iddia edildi.

SUZUKI’DEN YENİ ARAÇ MÜJDESİ!

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Suzuki, yeni aracını Hindistan’da satışa çıkardı. Suzuki Alto tarafından satışa çıkarılan aracın modeli K10 olarak açıklandı.

Farklı versiyonları ile satışa sunulan yeni Suzuki K10’un 5.000- 7.500 dolar aralığında fiyat skalasına sahip olduğu öğrenildi.

İKİNCİ DURAĞI TÜRKİYE!

Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenlere müjde Suzuki'nin yeni modeli Türkiye'ye geliyor! Satış fiyatı 200 bin TL! - Resim : 1

Kulislerden alınan bilgilere göre Suzuki, K10 modelini ikinci olarak Türkiye’de satışa sunacak. Türkiye’de artan araç fiyatlarından ötürü hem tüketicilere hem de firmanın satışlarına ilaç gibi geleceği düşünülen K10 modelinin, ortalama olarak 200 bin TL’den satışa sunulacağı düşünülüyor.

SUZUKI K10 ÖZELLİKLERİ

Suzuki Alto’nun Hindistan’da satışa sunmaya başladığı K10 modeli, manuel şanzımana sahip. Aracın ilerliyen versiyonlarında otomatik şanzımanın da olması beklenirken, park sensörü, dijital ekran, iki adet hava yastığı ve 13 inçlik jantlar, aracın bir aile arabası olarak kullanılabileceğine işaret ediyor.

Etiketler: suzuki, yeni model