Sıfır araç alamayanlara Toyota 2.el araç satışına başladı! Sıfır ayarında Corolla Volkswagen Nissan Hyundai Renault kelepir fiyatlarla satışta

Yükselen araba fiyatları nedeniyle vatandaş 2.el araç piyasasına kayarken Toyota garantili ikinci el araba satışına başladı. İşte Toyota garajlarından satışa çıkan kelepir fiyatlı ucuz araba ilanları!

Sıfır araç alamayanlara Toyota 2.el araç satışına başladı! Sıfır ayarında Corolla Volkswagen Nissan Hyundai Renault kelepir fiyatlarla satışta

Araba sahibi olmak isteyen kişiler sıfır araçlarda yaşanan yükseliş nedeniyle 2.el araba sektörüne kayarken Toyota'dan satılık ikinci el araba ilanları yayımlandı. Renault'tan sonra Toyota'da ucuz 2.el araba satışı yapacağını ilan ederken Toyota güvencesi ile satışa sunulan yeni araç modelleri ve fiyatları belli oldu. 

Aralarında Toyota'nın en çok satan modelleri arasında yer alan Corolla ve Yaris modellerine ek olarak Volkswagen, Hyundai, Renault, Volkswagen markasına da ait olan çok sayıda araç satışa sunuldu. Araçların satış fiyatları ve Toyota markasının güvencesi ile satışa sunulması da talebi arttıran faktörler olarak öne çıktı. 

TOYOTA'DAN SATILIK UCUZ 2.EL ARAÇ FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Toyota satılık 2.el araç ilanları yayımlanırken farklı pek çok markaya ilişkin yeni fiyatlarda belli oldu. Toyota'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar yoğun ilgi görürken Toyota markasına ait olan 216 adet farklı model 2. el araç ilanı satışa çıktı. Bunlara ek olarak Ford, Renault, Peugeot, Mercedes, Honda, Hyundai, Citroen, Dacia ve Volkswagen gibi Türkiye'nin en çok satan araba modellerine de yer verildi. 

Sıfır araç alamayanlara Toyota 2.el araç satışına başladı! Sıfır ayarında Corolla Volkswagen Nissan Hyundai Renault kelepir fiyatlarla satışta - Resim : 1

Sistem üzerinden ucuz ikinci el araba sahibi olmak isteyenler kadar sahip olduğu aracı en iyi fiyatla satarak yeni araba almak ve takas yapmak isteyen kişilere de fırsatlar sunuluyor. XChange By Toyota adı verilen yeni sistem üzerinden aynı zamanda arabası olan kişiler için bayiler üzerinden yapılacak ekspertiz çalışması ile araç fiyatı sorgulama ve öğrenme desteği de sağlanıyor. 

Sıfır araç alamayanlara Toyota 2.el araç satışına başladı! Sıfır ayarında Corolla Volkswagen Nissan Hyundai Renault kelepir fiyatlarla satışta - Resim : 2

XCHANGE BY TOYOTA SATILIK 2.EL ARABA İLANLARI İLE SATIŞ FİYATLARI KAÇ TL, NE KADAR?

İkinci el araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak şu anda sitede yüzlerce satılık araba ilanı yer alırken en düşük araç fiyatı ise 169 bin 750 TL'den başlıyor. Araçların fiyatları satın alınmak istenen marka, model, araç özellikleri, donanım paketi ve km'sine göre belirlenirken farklı bütçelere hitap edecek çok sayıda modelde sitede yer alıyor. 2008 model Toyota Corolla satış fiyatı 230 bin TL olarak yer alırken 2005 model Volkswagen Polo ise 226 bin liraya alıcısını bekliyor.