Şeyma Subaşı yeni sevgilisi Agag iddialarına ateş püskürdü! Bu özel bilgiyi vereyim

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın adı yeni aşk iddialarıyla anılmaya başladı. Yeni iddiaya göre, Şeyma Subaşı, Formula E CEO ile yeni bir aşka yelken açtı ancak Subaşı, iddialar sonrası Instagram hesabından paylaşım yaparak iddiaları kesin dille reddetti.

Şeyma Subaşı yeni sevgilisi Agag iddialarına ateş püskürdü! Bu özel bilgiyi vereyim

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evlenip 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı'nın adı son günlerde yeni aşk iddialarıyla anılıyor. Ilıcalı'dan sonra Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 2023 Mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı 29 Eylül 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. 

Şeyma Subaşı Agag ile sevgili mi?

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı'nın adı bu kez kendisinden 20 yaş büyük 53 yaşındaki Formula E CEO'su Alejandro Agag ile anılmaya başlandı. Şeyma Subaşı, Agag ile sevgili iddiası, ikilinin de aynı masada yemek yerken çekilmiş fotoğrafları sonucu çıktı.

Şeyma Subaşı yeni sevgilisi Agag iddialarına ateş püskürdü! Bu özel bilgiyi vereyim - Resim : 1

Şeyma Subaşı, Agag ile sevgili mi iddiasını Subaşı kesin dille reddetti.

Subaşı, boşandıktan sonra hiç kimsenin elini tutmadığını ve kimseyle flört etmediğini belirtti.

Şeyma Subaşı'dan sevgili açıklaması

Sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı paylaşımda, aşk haberlerin doğru olmadığını ifaden eden Şeyma Subaşı, bekar olduğu için herkesle ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi.

Şubaşı'nın açıklaması şöyle:

"Haberler doğru değil ama şunu haber yapabilirsiniz boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum hiç kimseyle alakam yok. Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor normal. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim, bu özel bilgiyi de size vereyim elini bile tutmadım."

Şeyma Subaşı yeni sevgilisi Agag iddialarına ateş püskürdü! Bu özel bilgiyi vereyim - Resim : 2