Sessizliği ile Dikkat Çeken Nisa Bölükbaşı, Kendisinden Beklenmeyen Bir Hareket ile...

30 Haziran tarihinde düzenlenen canlı yayın ile sezonu tamamlayan Survivor All Star yarışması, arkasında birçok dedikoduyu ve tartışmayı bıraktı. Bu senenin sansasyonel şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yapmış olduğu hareket ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sessizliği ile Dikkat Çeken Nisa Bölükbaşı, Kendisinden Beklenmeyen Bir Hareket ile...

2005 yılından bu yana ekranlara gelen ve Acun Medya ekibi tarafından hazırlanan Survivor yarışması, bu sene All Star konsepti ile izleyicisinin karşısına çıktı. Karakterleri, yarışma hırsları, ada yaşantısına olan uyumları ve diğer özellikleri ile yarışmanın geçmiş sezonlarına damgalarını vurmayı başarmış olan eski yarışmacıların bir araya getirildiği konsept, izleyici tarafından yakından takip edildi.

15 Ocak tarihinde başlamış olduğu yayın hayatını 30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’da düzenlenen final programı ile sonlandıran Survivor All Star şampiyonu, uzun yılların ardından bir kadın şampiyon ile anılmaya başladı. Sezon içerisinde fiziksel performans olarak diğer kadın yarışmacılara karşı geride kaldığı düşünülen ve bazı yanlış hareketleri ile eleştiri oklarının hedefi olan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu, yarışmanın ardından bir sürü tartışmanın ortaya çıkmasına sebep oldu.

Eski şampiyonlardan Adem Kılıççı ile final koltuğunda oturan Nisa Bölükbaşı’nın ciddi bir oy farklı ile şampiyon olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı da eleştiri oklarından nasibini aldı. Sırf kadın şampiyon çıksın diye bu durumun Acun Medya tarafından bilerek ayarlandığını savunan izleyicilerin yanı sıra, yarışmada bulunan isimlerden de Nisa’nın şampiyonluğuna tepki geldi.

Yapılan tüm açıklamalara, edilen tüm hakaretlere rağmen sessizliğini koruyan ve şampiyonluğunun tadını çıkaran Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı bir hareketle gündeme geldi. Bölükbaşı’nın sessizliğinin altından, beklenmeyen bir tavır çıktı.

Yakın Arkadaşını Sildi!

Yarışmaya gitmeden önce Merve Aydın ile yakın arkadaş olduğu bilinen hatta beraber YouTube videoları da çeken Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Merve’yi sildi. Nisa’nın bu hareketi, direkt olarak fark edildi.

Önce Sessiz Kaldı Sonra Gerekeni Yaptı!

Sessizliği ile Dikkat Çeken Nisa Bölükbaşı, Kendisinden Beklenmeyen Bir Hareket ile... - Resim : 1

Nisa’nın hareketine karşı bir süre sessiz kalan Merve Aydın da Nisa’yı takipten çıkardı. Böylelikle bir arkadaşlık sona ermiş oldu.

Adem’i Desteklemişti!

Final gecesi Nisa’yı da çok sevdiğini ama desteğinin Adem ile olduğunu belirten Merve’nin, bu sözleri nedeni ile Nisa’nın hedefinde olduğu iddia edildi.