Sermayesiz İşyeri Açmak İsteyenlere Halkbank'tan Büyük Kredi Desteği! Faizsiz 100 Bin Liralık Kredi

Kamu bankalarından devlet desteği ile kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. 4 Ocak 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı kararı ile duyurulmuştu! İşte o detaylar…

Sermayesiz İşyeri Açmak İsteyenlere Halkbank'tan Büyük Kredi Desteği! Faizsiz 100 Bin Liralık Kredi

Pandemi sürecinin de etkisi ile son dönemde başta vatandaşlar olmak üzere büyük küçük pek çok işletmenin de finansman ihtiyacı ortaya çıktı. Bu kapsamda alınan yeni kararlar ile Halkbank kredilerinde yüzde 50’ye varan faiz indirimleri ile esnafların finansman sorunlarının çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Bazı iş kollarında ise indirim desteğinin yüzde 100’e kadar çıkacağı açıklandı. Halkbank esnaf kredi başvuruları ile işletmelerine yönelik birçok konuda finansman desteklerinden yararlanılması sağlanmaktadır.

Sıfır Sermaye ile İş Kurmak İsteyenlere Kredi Desteği!

Kenarda birikimi olmayanların iş fikirlerini hayata geçirmek için Halkbank kredilerinden yararlanmaları sağlanıyor. Sermayesiz işyeri açmak isteyenler için 100 bin TL faizsiz kredi desteği sunuluyor. Halkbank tarafından kendi işyerlerini açmak isteyenler için sunulan kredi seçenekleri ve Paraf kart ayrıcalıkları ile birçok cazip teklifin de sunulması hedefleniyor.

Esnafa 30 bin liraya kadar, genç girişimcilere ise 100 bin liraya kadar faizsiz kredilerin sunulması hedefleniyor. Yüzde 100 faiz indirimleri ile kullanılacak kredilerin yanı sıra işletme sahipleri veya yeni iş kurmak isteyen herkes için Halkbank ticari kredilerinde cazip oranlar sunmaya da devam ediyor.

Kredi Başvurusu Nereye Yapılacak?

Sermayesiz İşyeri Açmak İsteyenlere Halkbank'tan Büyük Kredi Desteği! Faizsiz 100 Bin Liralık Kredi - Resim : 1

Sermayesiz olarak iş kurmak isteyenler için KOSGEB başta olmak üzere birçok farklı kurum üzerinden girişimciler için destekler verilmeye devam ediyor. TESKOMB’a bağlı faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) kefaleti ile esnafların faizsiz olarak kredi kullanmaları sağlanacak.

Faizsiz kredi başvurusu kapsamında kredi kullanmak isteyen kişilerde şu şartlar araacaktır:

  • Esnaf ve sanatkar olarak faaliyet göstermek,
  • Farklı bir esnaf ve sanatkar kooperatifi üyesi olmamak,
  • Temiz sicil kaydına sahip olmak vb.

Halkbank İş Kurma Kredisi Alma Şartları

İş kurmak isteyenler için sıfır faizli kredi veren Halkbank üzerinden kredi kullanmak için şu temel şartların sağlanması gerekmektedir:

  •  Ustalık belgesine sahip olmak,
  •  Unutulmaya yüz tutmuş meslek dallarında faaliyet göstermek,
  •  Genç girişimci olmak.