Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı "Kader Bağları" yeni sezona hazırlanıyor! Kader Bağları ne zaman başlayacak? Kader Bağları hangi gün, nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisin çekimleri başlıyor. Süreç Film'in FOX için çekeceği Kader Bağları dizisi merak konusu oldu. Peki Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı "Kader Bağları" kadrosunda kimler var? Kader Bağları dizisi oyuncu kadrosu kim kimdir? Kader Bağları ne zaman başlayacak? Kader Bağları hangi gün hangi kanalda? Kader Bağları nerede çekiliyor?

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı

FOX TV'de yeni sezona damgasını vurması beklenen Benal Tairi'nin yönetmenliğini üstlendiği Kader Bağları için hazırlıklar başladı. Peki Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı "Kader Bağları" kadrosunda kimler var? Kader Bağları dizisi oyuncu kadrosu kim kimdir? Kader Bağları ne zaman başlayacak? Kader Bağları hangi gün hangi kanalda? Kader Bağları nerede çekiliyor?

1 Ağustosta sete çıkması planlanan "Kader Bağları" okuma provası yapmak için kolları sıvadı.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı "Kader Bağları" yeni sezona hazırlanıyor! Kader Bağları ne zaman başlayacak? Kader Bağları hangi gün, nerede çekiliyor? - Resim : 1

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kader Bağları” dizisi yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan FOX’un öne çıkan yapımları arasında yer alıyor. Süreç Film‘in imza attığı diziyi başarılı kadın yönetmenlerimizden Benal Tairi çekecek. Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayçin Turan‘ın başrolünü paylaşacağı dizide Sevda ve Kerem’in yurt dışında tesadüfler eseri tanışmalarıyla başlayan ve engellerle sınanan güçlü aşk hikâyesi ekrana taşınacak.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı "Kader Bağları" yeni sezona hazırlanıyor! Kader Bağları ne zaman başlayacak? Kader Bağları hangi gün, nerede çekiliyor? - Resim : 2

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Arzu Gamze Kılıç, Aslı İçözü,  Betül Çobanoğlu, Zeynep Köse, Sanem Babi, Nazlı Bulum, Çınar Yükçeker, Mehmet Aykaç, Müşerref Göksever gibi başarılı isimleri buluşturdu.

KADER BAĞLARI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? HANGİ GÜN HANGİ KANALDA?

1 Ağustos’ta sete çıkan 'Kader Bağları' yeni sezonda FOX'ta olacak. Dizinin yayın günü olarak ise Cuma düşünülmekte. 

KADER BAĞLARI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

FOX'un yeni sezona damgasını vuracak olan Kader Bağları'nın ilk sahneleri Çeşme Ildır‘da başlayan dizinin çekimleri daha sonra İstanbul ve Karadağ’da gerçekleşti.