Sergen Yalçın'ın yeni adresi herkesi şaşkına çevirdi! İmzalar atılıyor: Bakın hangi takımın başına geçecek!

Sergen Yalçın, yaklaşık iki sezondur bir futbol takımını çalıştırmamıştı. Ancak şimdi yeni bir durağa adım atmak için resmi anlaşmaya imza atmaya hazırlanıyor. Bu sürpriz anlaşmanın detayları yakında açıklanacak. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın yeni adresi herkesi şaşkına çevirdi! İmzalar atılıyor: Bakın hangi takımın başına geçecek!

Son olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta görev alan ve takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana başka bir takımda görev almayan tecrübeli teknik adam, şimdi sürpriz bir anlaşma için geri sayıyor.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın, bir sonraki sezon Beşiktaş'tan ayrıldı. Ancak yeni bir takımın başına geçmeyen Yalçın'ın, yeni durağı şimdi belli oldu.

Sergen Yalçın'ın yeni adresi herkesi şaşkına çevirdi! İmzalar atılıyor: Bakın hangi takımın başına geçecek! - Resim : 1

Mynet'in haberine göre, Beşiktaş'ın başkanlık seçimi için geri sayım başlarken, Sergen Yalçın'ın yeni takımı Beşiktaş olarak açıklandı. İddialara göre, başkanlık için aday olan Emre Kocadağ ve Hasan Arat, Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmeyi planlıyor. Sergen Yalçın'ın da bu teklifi olumlu karşıladığı belirtiliyor.