Serenay Sarıkaya Doğal Selfy Kervanına Katıldı! Makyajsız Hali Görenleri Şaşırttı! Meğer Makyaj Güze

Serenay Sarıkaya doğal güzeller kervanına katılma kararı verdi. Uzun bir süredir dizi yapımları ile popüler hale gelen Serenay Sarıkaya kariyer hayatı dışında aşk hayatı ile de gündemden düşmüyordu. Yeni sevgilisi ile yaptığı paylaşım oldukça ses getirdi. Doğal hali görenleri şaşırttı.

Serenay Sarıkaya Doğal Selfy Kervanına Katıldı! Makyajsız Hali Görenleri Şaşırttı! Meğer Makyaj Güze

Serenay Sarıkaya oldukça küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan kişiler arasında yerini alıyor. Ancak onu popüler hale getiren ve tanınır yapan Medcezir isimli dizi oldu. Popülerliğin zirvesindeyken dijital platformda yayınlanan Fİ simli dizide rol almaya başladı. Ekranlardan uzak kalarak televizyon yapımlarında yer almayan Sarıkaya bir dönem Alice müzikali ile de gönüllere taht kurdu..

Yeniden Dizide Rol Alacak mı?

Son dönemlerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Netflix yapımı Şahmaran dizisi ile ön plana çıkıyor. Sarıkaya'nın şu anda ekranlarda bir dizi projesi yer almıyor. Fakat farklı markaların başkalarının reklam yüzü olarak yaşantısına devam ediyor.

Yarışma Programına Katıldı!

Her ne kadar dizi ya da film yapımları ile ön plana çıkmasa da kendisini hatırlatmayı sağlıyor. FOX TV'de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programın konuğu olan Sarıkaya Alice müzikalinde beraber rol aldığı ekip arkadaşları ile birlikte programa katıldı. Uzun bir maratonun ardından tatil pozları ile doğal halini kameralara yansıttı.

Sevgilisi Makyajsız Halini Doğum Günü için Paylaştı!

Serenay Sarıkaya Doğal Selfy Kervanına Katıldı! Makyajsız Hali Görenleri Şaşırttı! Meğer Makyaj Güze - Resim : 1

Serenay Sarıkaya'nın çalkantılı bir aşk hayatı bulunuyor. Son günlerde ismi Umut Evirgen ile anılıyordu. Sarıkaya tatilden yaptığı paylaşım ile aşkını ortaya koymuş oldu. Doğal halini sergilediği paylaşımda yüzünde herhangi bir makyaj yer almıyordu. Şu anda 30 yaşında olan oyuncu ile sevgili olan Umut Evirgen Instagram uygulaması üzerinden doğum gününü kutladı. Sarıkaya'nın makyajsız hali görenleri şaşırttı.

Sonunda Aşk İtirafı Geldi!

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi ile beraber poz verdiği fotoğrafta bakımsız hali gözlerden kaçmadı. Tatilde olan ikili oldukça mutlu gözüküyordu. Sevgilisi “iyi ki doğdun bir tanem” notu ile resimlerini paylaştı. Uzun süredir birlikte olduğu biliniyordu. Fakat arkadaş oldukları düşünülüyordu. Yaptığı paylaşım ile çift ilişki yaşadıklarını da itiraf etmiş oldu.

Etiketler: serenay sarıkaya