Şenol Güneş onu tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Bir ay önce imza atmıştı...

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte, Beşiktaş takımının teknik direktörü Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica gibi oyuncuları kadrosuna dahil etti. Ancak, şimdiye kadar kadroya katılan bu oyuncular arasında sürpriz bir ayrılığın yaşanabileceği gündemde.

Şenol Güneş onu tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Bir ay önce imza atmıştı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaştığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek gruplara kalma yolunda önemli bir avantaj elde eden Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, yalnızca bir ay önce transfer ettiği yıldız futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir yandan kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ederken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmanın planlarını yapıyor.

 

BİR AY ÖNCE TAKIMA KATILMIŞTI

Mynet'in İtalyan basınından aktardığına göre; İtalyan ekibi Genoa, Beşiktaş'ın bir ay önce 4 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana için harekete geçti.

Siyah-beyazlı forma altında 6 maçta yalnızca 109 dakika forma şansı bulan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 1asiste imza attı.

Şenol Güneş onu tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Bir ay önce imza atmıştı... - Resim : 1

Genoa Teknik Direktörü Alberto Gilardino'nun bu transferde ısrarcı olduğu öne sürülürken Beşiktaş yönetiminin Onana için vereceği karar merak konusu oldu.