Şekerbank’tan hediye TL kazanmak için söz vermek yetiyor! 200 TL’ye kadar hediye TL’ler dağıtılıyor! Kampanyanın şartları da belli oldu! Son gün…

Banka müşterilerine yeni ve avantajlı bir kampanya ile daha seslenmeye başlamış olan Şekerbank, bu ay itibariyle ‘Sözüne Bonus’ uygulaması kapsamında 200 TL’ye varan Bonuslar dağıtmaya başladı.

Şekerbank’tan hediye TL kazanmak için söz vermek yetiyor! 200 TL’ye kadar hediye TL’ler dağıtılıyor! Kampanyanın şartları da belli oldu! Son gün…

Bankaların son zamanlarda daha çok müşteri kazanmak için arka arkaya gerçekleştirmeye başladı avantajlı alışveriş kampanyaları hızla artar hale geldi. Pek çok sektörle iş birliği gerçekleştiren bankalardan biri olan Şekerbank da müşterilerine çok sayıda avantajlı kampanyalar sunmaya başladı. Bu kampanyalardan birini daha devreye sokan Şekerbank, bu kez herhangi bir sektör ayrımı yapmaksızın harcamaların tutarı üzerinden bir kampanya düzenledi.

Sektörel iş birliklerinin yanı sıra müşterilerinin toplam harcama tutarları üzerinden de avantajlar sağlamasını önceleyen Şekerbank, yeni bir kampanyayı devreye soktu. Bu kampanya kapsamında 12 ay boyunca harcama sözü veren banka müşterilerine hediye TL değerinde Bonus vermeye hazırlanan Şekerbank, kampanyasının detaylarını kampanyaya katılmak isteyen banka müşterileri için açıkladı.

ŞEKERBANK, SÖZÜNE BONUS HEDİYE DÖNEMİNİ AŞTI

Şekerbank’tan hediye TL kazanmak için söz vermek yetiyor! 200 TL’ye kadar hediye TL’ler dağıtılıyor! Kampanyanın şartları da belli oldu! Son gün… - Resim : 1

Aylık taahhüt tutarı kart limitinin ve tüm kartlara verilen toplam söze Bonus taahhüdü toplam limitinin yüzde 70'ini aşmayacak şekilde olması koşulu ile yeni bir kampanya başlatmış olan Şekerbank, sözüne Bonus hediyesi için şartları açıkladı. Bu kapsamda her ay 250 TL harcama yapmaya söz veren banka müşterilerine peşin olarak 25 TL değerinde Bonus hediye olacak olan Şekerbank, 500 TL harcama sözüne 50 TL Bonus; 750 TL harcama sözüne 75 TL Bonus; 1.000 TL harcama sözüne 150 TL Bonus; 2.000 TL harcama sözüne ise tam 200 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu. Taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarının söz verilen tutara dahil edileceğini vurgulayan açıklamalarda da bulunan Şekerbank, taksit tutarlarının dahil edilmeyeceğinin altını çizdi.

ŞEKERBANK, YENİ KAMPANYASININ ŞARTLARINI BELİRLEDİ

Yeni kampanyası kapsamında detayları banka müşterileri için paylaşan Şekerbank, nakit avans ve kredi kartına nakit avans işlemi olarak yansıtılan ücret ve faizler gibi harcamalar ile otomatik fatura ödemeleri harcamalarının kampanya kapsamında verilen harcama sözüne dahil edilmeyeceğini belirtti. Bu kapsamda kampanyada 12 ay boyunca harcama sözü verilmesinin şart olduğunu bildiren Şekerbank, harcama sözünün iptalinin sadece harcama sözünün verildiği gün içerisinde mümkün olduğunu açıkladı. Bonus Kart, BonusPlus veya Bonus Premium kart ile yenilenmişse Bonus Kart'da devam eden ‘Sözünüze’ Bonus taahhüdünün de yeni karta devredileceğini hatırlatan Şekerbank, taahhüdün devam ettiği kartın kaybolması veya çalınması durumunda ise kartın otomatik olarak yenileceğini belirtti.

Etiketler: şekerbank, kampanya