Şarkıcı Gülşen, tutuklandı! Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine giderken görüntülendi! “Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var, tutuksuz...”

Yıllardır müzik sektörünün içerisinde bulunan ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra sahne şovları ile de gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Gülşen, dün herkesi şoke eden bir karar sonucunda tutuklandı. Cezaevine götürülürken görüntülenen Gülşen’in, savcılığa verdiği ifade de ortaya çıktı. İşte Gülşen’in tutuklanma sürecine ve ifadesine ilişkin ayrıntılar…

Şarkıcı Gülşen, tutuklandı! Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine giderken görüntülendi! “Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var, tutuksuz...”

Son dönemlerin en çok dikkat eden isimlerinden olan ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam herkesi şoke eden bir karar sonrasında tutuklandı. Gülşen’in tutuklanma kararına tepkiler çığ gibi büyürken, ünlü sanatçının ifadesi ortaya çıktı.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER TUTUKLANMASINA SEBEP OLDU!

Nisan ayın almış olduğu sahnede “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullandığı öğrenilen ve o anların görüntüleri 4 ay sonra sosyal medyaya servis edilen Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma neticesinde dün gözaltına alındı. İfadesini verdikten sonra tutuklanmasına karar verilen Gülşen, cezaevine gönderildi.

POLİS ARACINDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Şarkıcı Gülşen, tutuklandı! Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine giderken görüntülendi! “Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var, tutuksuz...” - Resim : 1

Hakkında bir gecede soruşturma kararı alınan ve ertesi gün de apar topar gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen, saatler içerisinde çıkmış olduğu savcı karşısında kendi savunmasını yaptı. Söylediği sözlerin art niyet içermediğini belirtmiş olsa da tutuklanma kararının verilmesine engel olamayan ünlü şarkıcı, ifadeden sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine götürüldü.

Gülşen’in Bakırköy’de bulunan cezaevine götürüldüğünü öğrenen hayranları, dakikalar içerisinde organize olarak cezaevinin önünde hayranı oldukları sanatçının getirilmesini bekledi. Bir süre sonra polis aracında görüntülenen Gülşen’in beyaz gömlek giydiği ve moralinin yerinde olduğu görüldü.

TUTUKSUZ YARGILANMAYI TALEP ETTİ!

Gülşen’in tutuklanma sürecinin ardından bugün magazin basını tarafından Gülşen’in savcılık ifadesi servis edildi. Savcılığa verdiği ifadede tutuklanmasına sebep olan cümleleri medyaya ya da şahsen birine karşı kurmadığını ifade eden şarkıcı Gülşen, söz konusu ifadelerin orkestrasında bulunan “imam” lakaplı bir arkadaşı ile arasında geçen bir espriden doğduğunu belirtti.

Savcılığa karşı yaptığı savunmada söz konusu cümlelerin nisan ayı içerisinde sahne aldığı bir mekanda sarf edildiğini ve görüntülerin aylar sonra ortaya çıkmasının iyi niyetli olmadığını belirten Gülşen, görüntülerin provokatif amaçlı servis edildiğine inandığını ifade etti. Son olarak “bana ihtiyacı olan bir çocuğum var, tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum” ifadelerini kullanan şarkıcı Gülşen, istendiği takdirde ifade vermeye açık olduğunu belirtti. Ancak Gülşen’in savunması, savcılık tutuksuz yargılanma kararını vermesini sağlamaya yeterli olmadı.

Etiketler: gülşen, tutuklandı