Sarı Kırmızılıların efsane yıldızı hakkında şok eden itiraf.. Dünyaca ünlü yıldız isim İngiliz devi ile görüştüğünü itiraf etti..

Galatasaray’ın başarılı sağ beki Sacha Boey, İngiliz devi Arsenal’in transfer listesine girdi. İngiliz basını, sarı-kırmızılı kulübün 25 milyon euro bonservis istediği Fransız futbolcu için resmi teklifin yakında yapılacağını iddia etti.

Sarı Kırmızılıların efsane yıldızı hakkında şok eden itiraf..  Dünyaca ünlü yıldız isim İngiliz devi ile görüştüğünü itiraf etti..

Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 23 yaşındaki futbolcu, Bayern Münih’e 2-1 yenildikleri maçta da takımının tek golünü kaydetti.

Arsenal, sağ bek mevkisinde sorun yaşayan ve Cedric Soares ile Hector Bellerin’i gözden çıkaran bir takım. Bu nedenle Boey’i kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibi, Galatasaray’la görüşmelere başladı.

Boey’in Premier Lig hayali

Boey, daha önce yaptığı açıklamada, Premier Lig’de oynamak istediğini belirtmişti. Fransız futbolcu, “Çeşitli kulüplerle temaslarım oldu. Bu kulüpler de Galatasaray’la temasa geçti. Benim için Premier Lig’e gitme fırsatları vardı. Galatasaray yöneticileriyle Arsenal yetkilileri arasında bazı görüşmeler oldu. İlgi vardı ama resmi bir teklif yoktu” demişti.

Sarı Kırmızılıların efsane yıldızı hakkında şok eden itiraf..  Dünyaca ünlü yıldız isim İngiliz devi ile görüştüğünü itiraf etti.. - Resim : 1

Galatasaray, Boey için 25 milyon euro istiyor

Galatasaray, Boey’i kadrosunda tutmak istiyor ancak 25 milyon euro gibi cazip bir teklif gelmesi durumunda bu transfere onay verebilir. Bu rakam, Galatasaray’ın tarihinde en yüksek bonservis bedeliyle satılan futbolcu olmasını sağlayacak. Şu anda bu unvan, 16 milyon euroya Stoke City’ye transfer olan Badou Ndiaye’ye ait.

Sarı Kırmızılıların efsane yıldızı hakkında şok eden itiraf..  Dünyaca ünlü yıldız isim İngiliz devi ile görüştüğünü itiraf etti.. - Resim : 2

Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla 21 maça çıktı ve 1 gol attı. Transfermarkt’a göre değeri 17 milyon euro olan futbolcu, 2023 yılına kadar Galatasaray’la sözleşmeli.

Çok Okunanlar