Sararan dişleriniz bembeyaz olsun: Evde dişleri parlatan mucize yöntem: Evde doğal formül ile ışıl ışıl parlayan dişlere sahip olun

Evde diş beyazlatmak için ne yapılır? Dişi en çabuk ne beyazlatır? sorularının cevabı haberimizde. Sigaradan, kahveden, çaydan veya diğer farktörlerden dolayı sararan dişleriniz bembeyaz olsun istiyorsanız bu formülü mutlaka denemelisiniz. Dişlerinizi profesyonel bir beyazlatma olmadan sadece doğal yöntemle beyazlatmak isterseniz bu tarif tam size göre. İşte, evde diş beyazlatma yöntemi...

Sararan dişleriniz bembeyaz olsun: Evde dişleri parlatan mucize yöntem: Evde doğal formül ile ışıl ışıl parlayan dişlere sahip olun

Kahve, çay, gazlı içecek, şeker, çikolata derken pek çok yiyecek dişlerin sararmasına neden oluyor. Dişlerdeki sarılık gülümsemenizi engelleyebilir ve ağız sağlığınızı etkileyebilir. Profesyonel beyazlatmaları rafa kaldıracak doğal ürünlerle dişlerinizi eski beyazlığına döndürmek mümkün.

Dişleri anında beyazlatan doğal karışım şöyle:

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI VE KARBONAT

Hindistan cevizi yağı, ağız faydaları için yaygın olarak kullanılmaktadır. Mikroplardan kurtulmaya yardımcı olan antimikrobiyal özelliklere sahip yağ zincirlerine sahiptir. Hindistan cevizi yağı ayrıca dişleri donuk ve sarımsı hale getiren plak birikiminden kurtulmanıza yardımcı olan plak önleyici aktiviteler de sergiler.

Bir yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını bir yemek kaşığı kabartma tozuyla karıştırın. Dişlerinizi en az iki dakika hafifçe bu karışımla fırçalayın. Bembeyaz dişler için bu kürü haftada iki ile üç kez yapın.

ELMA SİRKESİ VE KARBONAT

Elma sirkesi çeşitli amaçlar için kullanılan yaygın bir ev ürünüdür. Ayrıca dişlerinizi doğal olarak beyazlatmaya yardımcı olabilir. Diş lekelerini gidermek ve gülümsemenizi beyazlatmak için elma sirkesi ve karbonat karışımı da kullanabilirsiniz. iki ölçü elma sirkesi ve bir ölçü kabartma tozu ile diş beyazlatıcı macun yaparak dişlerinizi fırçalayın.

Gargara şeklinde kullanmak için, iki yemek kaşığı elma sirkesi alın ve 1 bardak suya ekleyin. Bir dakika kadar gargara yapın ve tükürün.