Şahane Hayatım Izbandut kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Izbandut'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Izbandut'un mesleği ne?

FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım’da izleyicileri heyecanlandıran bir karakter var: İzbandut. Peki, Şahane Hayatım Izbandut kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Izbandut'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Izbandut'un mesleği ne? İzbandut kimdir ve hangi oyuncu tarafından canlandırılıyor? İşte merak edilenler…

Şahane Hayatım Izbandut kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Izbandut'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Izbandut'un mesleği ne?

Şahane Hayatım dizisinin konusu, kimliğini değiştirip çok zengin bir hayata adım atan ve geçmişindeki sırlar peşini bırakmayan Şebnem Gümüşçü’nün etkileyici hikâyesini anlatıyor. Dizide Hilal Altınbilek “Şebnem”, Onur Tuna “Mesut”, Yiğit Özşener “Onur” Serkan Keskin “Niyazi” ve Gökçe Eyüboğlu “Didem” rollerine hayat veriyor.

Dizinin aksiyon sahnelerinde ön plana çıkan bir karakter ise İzbandut. İzbandut, Şebnem’in geçmişinden gelen ve onun peşini bırakmayan bir suçlu. Şebnem’in eski kocası Mesut’un adamlarından biri olan İzbandut, Şebnem’in yeni hayatını mahvetmek için elinden geleni yapıyor. İzbandut, hem Şebnem’i hem de onun sevdiği insanları tehdit ediyor.

Şahane Hayatım Izbandut kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Izbandut'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Izbandut'un mesleği ne? - Resim : 1

İzbandut’u canlandıran oyuncu kimdir?

Şahane Hayatım dizisindeki İzbandut karakterine hayat veren oyuncu ise Erman Cihan.

Erman Cihan Kimdir?

Erman Cihan, 1985 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Cihan, tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer aldı.

Erman Cihan’ın rol aldığı bazı projeler şunlar:

2010 yılında TRT 1’de yayınlanan “Kapalı Çarşı” dizisinde “Mehmet” rolünü oynadı.
2012 yılında Star TV’de yayınlanan “Uçurum” dizisinde “Efe” rolünü oynadı.
2014 yılında Show TV’de yayınlanan “Kara Para Aşk” dizisinde “Hüseyin” rolünü oynadı.
2016 yılında Star TV’de yayınlanan “Hayat Bazen Tatlıdır” dizisinde “Ömer” rolünü oynadı.
2017 yılında Show TV’de yayınlanan “Yüz Yüze” dizisinde “Cemil” rolünü oynadı.
2018 yılında Netflix’te yayınlanan “Protector” dizisinde “Mazhar Dragusha” rolünü oynadı.
2019 yılında TRT 1’de yayınlanan “Halka” dizisinde “Cihangir Tepeli” rolünü oynadı.
2020 yılında Star TV’de yayınlanan “Menajerimi Ara” dizisinde kendisini oynadı.
Erman Cihan, Şahane Hayatım dizisindeki İzbandut rolüyle de izleyicilerin beğenisini kazandı. Cihan, dizideki performansıyla hem aksiyon hem de dram sahnelerinde başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Şahane Hayatım Izbandut kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Izbandut'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Izbandut'un mesleği ne? - Resim : 2

Şahane Hayatım ne zaman başlayacak?

FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Şahane Hayatım’ın ne zaman başlayacağı henüz netleşmedi. Ancak dizinin yakında sete çıkacağı ve ekim ayında ekrana geleceği konuşuluyor. Dizinin yayın günü ve saati de ilerleyen günlerde belli olacak.