Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi! Aylık ödemeler 5500 TL'ye yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre intörn doktorları ve diş hekimliği 5.sınıf öğrencileri için ödenen aylık tutarın asgari ücret tutarına çıkarıldığı açıklaması yapıldı. İşte detaylar..

Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi! Aylık ödemeler 5500 TL'ye yükseldi

Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi! Aylık ödemeler 5500 TL'ye yükseldi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre intörn doktorları ve diş hekimliği 5.sınıf öğrencileri için ödenen aylık tutarın asgari ücret tutarına çıkarıldığı açıklaması yapıldı. İşte detaylar..

Meclis onayına sunulan Torba Yasa teklifinin onaylandığı haberini duyuran Sağlık Bakanı Koca öğrencilere müjdeyi verdi. Buna göre intörn doktorlara ve diş hekimliği 5.sınıf öğrencilerine verilen aylık ödemelerin net asgari ücret seviyesine çıkarıldığı duyuruldu.

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Koca'nın Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla müjdeli haberi öğrencilere duyurdu. Yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İntörn doktorlar ile diş hekimliği beşinci sınıf öğrencilerinin aylık ödemelerinin net asgari ücret seviyesine çıkarılmasını içeren torba yasa teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Hayırlı olsun.” dedi.

Bu açıklamalardan sonra intrön doktorların ve diş hekimliği 5.sınıf öğrencileri için ödenen aylık ücretler artık net asgari tutar olan 5.500 TL'ye yükseltilmiş oldu.