Safir Yaman'ı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı?Safir Dizisi Yaman Kimdir, Kaç Yaşında?

Safir dizisi, 4 Eylül Pazartesi günü atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Safir'in başrolünde Yaman karakterini canlandıran Burak Berkay Akgül genç ve başarılı bir oyuncu. Peki Safir’in Yaman'ı Burak Berkay Akgül kimdir? Safir dizisi Yaman'ı kim oynuyor? Safir’in Yaman'ı Burak Berkay Akgül kim, nereli, kaç yaşında?

Safir Yaman'ı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı?Safir Dizisi Yaman Kimdir, Kaç Yaşında?

atv’nin yeni sezon dizisi Safir, ilk fragmanıyla diziseverleri kendisine hayran bıraktı. Bir anne ve kızının dramatik hikayesini anlatan Semih Bağcı’nın yönettiği Safir, hikayesiyle olduğu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da ekran başındakilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yaman karakteriyle diziye damga vuran isimlerden Burak Berkay Akgül'ün kim olduğunu merak eden vatandaşlar arama motorlarında ‘Burak Berkay Akgül kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi?’ sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar…

SAFİR YAMAN'I KİM OYNUYOR? SAFİR DİZİSİ YAMAN KİMDİR GERÇEK ADI NE?

Safir dizisinin Yaman'ını Burak Berkay Akgül canlandıracak.

Safir Yaman'ı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı?Safir Dizisi Yaman Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 1

 BURAK BERKAY AKGÜL, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE, EVLİ Mİ?

1997 yılında İstanbul'da doğan reklam ve dizi film oyuncusu Burak Berkay Akgül, 24 yaşındadır. 180 cm boyunda ve 78 kg ağırlığında olan Akgül, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Ayrıca kamera önü oyunculuk eğitimi de alan genç oyuncu, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor.

Safir Yaman'ı Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı?Safir Dizisi Yaman Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 2

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER