Safir dizisi uyarlama mı, gerçek mi? Hangi diziden kitaptan uyarlama?

atv'nin merakla beklenen Safir dizisi hayranlarıyla buluşuyor. Diziyi izleyenler 'Safir dizisi uyarlama mı?' diye araştırıyor. Peki Safir dizisi uyarlama mı, gerçek mi? Hangi diziden kitaptan uyarlama? Safir dizisi hangi ülkenin dizisi?

Safir dizisi uyarlama mı, gerçek mi? Hangi diziden kitaptan uyarlama?

ATV’nin yeni dizisi Safir, orijinal bir senaryo mı yoksa uyarlamamı araştırılıyor. Peki Safir dizisi uyarlama mı? Dizinin hikayesi, uyarlama mı, ve oyuncuları hakkında merak edilenler haberimizde…

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU

Safir, ATV’nin yeni sezonda ekrana getireceği iddialı bir dizi. Dizinin konusu, Kapadokya’da yaşayan iki ailenin arasındaki yasak aşk, ihtiras, intikam ve zorbalık dolu hikayesi. Çocukluktan beri birbirini seven Yaman ve Feraye, ailelerinin engellerine rağmen kavuşmaya çalışırken, Yaman’ın ağabeyi Ateş’in eve dönüşüyle her şey değişir. Ateş ve Feraye arasında beklenmedik bir çekim oluşur. Bu yasak aşk, hem Gülsoy ailesinin hem de Feraye’nin başına büyük belalar açacaktır.

SAFİR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU? SAFİR KİM KİMDİR?

Safir dizisinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. İlhan Şen, Ateş Gülsoy karakterini canlandırıyor. Ateş, Gülsoy ailesinin en büyük oğlu, özgür ruhlu, kibar, ölçülü, dürüst ve adaletli biridir3. Özge Yağız, Feraye Yılmaz karakterini canlandırıyor. Feraye, Kapadokya’da yaşayan dünyalar güzeli bir kızdır. Yaman’ın sevgilisi, Ateş’in yasak aşkıdır. Burak Berkay Akgül, Yaman Gülsoy karakterini canlandırıyor. Yaman, Gülsoy ailesinin küçük oğlu, Feraye’nin çocukluk aşkıdır.

Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: İpek Tuzcuoğlu (Gülfem Gülsoy), Erkan Bektaş (Ömer Gülsoy), Müfit Kayacan (Mehmet Yılmaz), Nur Yazar (Zeynep Yılmaz), Can Bartu Arslan (Okan Gülsoy), Gizem Sevim (Ece Gülsoy), Münir Can Cindoruk (Cemal), Serdar Bordanacı (Kerem), Sevda Baş (Nurten), Selin Işık (Aylin), Efe Taşdelen (Emre), Serkan Taştemur (Murat), Can Remzi Ergen (Ali).

SAFİR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Safir dizisi uyarlama değildir. Dizinin orijinal bir senaryosu bulunuyor. Etkileyici hikayesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci’ye ait olan dizinin senaryosunu ise Burcu Över kaleme alıyor1. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor.

BAŞLIKLAR VE CEVAPLARI

Safir dizisi uyarlama mı?

Safir dizisi uyarlama değildir. Dizinin orijinal bir senaryosu bulunuyor.

Safir dizisi konusu nedir?

Safir dizisi konusu, Kapadokya’da yaşayan iki ailenin arasındaki yasak aşk, ihtiras, intikam ve zorbalık dolu hikayesidir.

Safir dizisi oyuncuları kimler?

Safir dizisi oyuncuları arasında İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş gibi isimler yer alıyor.

Etiketler: İlhan Şen, atv, uyarlama, Safir