Saadet Partisi İBB adayı çıkaracak mı? İşte kulislerde konuşulan 3 isim

Saadet Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İBB adayı için çalışmaları hızlandırırken, parti 28 Ocak'ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayacak. Saadet Partisi içinde İBB Başkan adaylığı için üç kişinin ismi geçiyor...

Saadet Partisi İBB adayı çıkaracak mı? İşte kulislerde konuşulan 3 isim

Saadet Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İstanbul ve Ankara adaylarını belirlemeye yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Saadet Partisi'nin İBB ve ABB adayı çıkaracağı kesinleşirken, 28 Ocak Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törende Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin İBB adayını açıklayacak.

Saadet Partisi İBB adayı çıkaracak: 3 isim geçiyor

Saadet Partisi kaynakları, parti içinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için üç isim öne çıktığını aktarıyor. İBB adaylığı için, İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'nın ismi yanı sıra Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın ile 1998-2004 yılları arasında İBB Başkanı olan Ali Müfit Gürtuna isimleri geçiyor. Ancak, son kararı Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun vereceği konuşuluyor. 

Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: medyahaber.com / Haber Merkezi