Resimdeki farkları dahiler tek bakışta görüyor Görseldeki çeşmeden su içen iki çocuk arasındaki tüm farkları 7 saniyede bulanlar yüksek zekalı!

Son dönemde oldukça popüler olan zeka testlerinde bu kez iki görsel arasındaki farkları bulmanız gerekiyor. Dahi olduğunuzu kanıtlamak için bu test tam size göre. Süreniz 7. saniye

Resimdeki farkları dahiler tek bakışta görüyor Görseldeki çeşmeden su içen iki çocuk arasındaki tüm farkları 7 saniyede bulanlar yüksek zekalı!

Son zamanlarda oldukça popüler olan zeka testlerinde bir yenisi daha paylaşıldı. Süper zeka olanların şartlara göre çözdüğü bu testte iki görsel arasındaki 3 farkı bulmanız isteniyor. Sadece yüksek IQ'ya sahip, görsel çevikliği ve görsel zekası yüksek olan kişiler bu 3 farkı bulabiliyor.

İki görsel arasındaki 3 farkın yanı sıra testi çözerken bazı şartlar bulunuyor. Görsellerin arasındaki farkı bulabilmek için sadece 8 saniyeniz olduğunu unutmayın. Belirtilen süre içerisinde görseldeki farkları bularak süper zeka olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Test sonucunuzu aileniz, arkadaşlarını ya da yorumlar kısmında paylaşarak eğlenceli bir rekabet ortamı elde edebilirsiniz. Testte yapmanız gereken ise 8 saniye içerisinde iki görsel arasındaki 3 farkı tespit etmek.

 Resimdeki farkları dahiler tek bakışta görüyor Görseldeki çeşmeden su içen iki çocuk arasındaki tüm farkları 7 saniyede bulanlar yüksek zekalı! - Resim : 1

8 SANİYEDE 3 FARKI BUL

Yukarda yer alan görselde çocuk eğilerek çeşmeden su içmeye çalışıyor. Görselden iki adet olmasıyla birlikte birbirleri arasında dikkatli bakılmadığı sürece görülmeyecek farklar yer alıyor. İki resim arasındaki 3 farkı 8 saniye içerisinde bulmanız ise IQ seviyenizin yüksek olduğunu belirtiliyor.

Testin cevabını belirtilen süre zarfında bulamamanız halinde yazımızın devamında cevap anahtarı yer alıyor. Dikkatlice aşağı inin, aksi halde cevap anahtarını istemeden görebelirsiniz. Testin çözümüne başlamadan önce süre tutmayı unutmayın. Tamamen teste odaklanın ve odağınızı bozacak olan ortamlardan uzaklaşın. İşte testiniz başlıyor, bol şanslar...

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Süreniz doldu! Yukarda yer alan görsellerin arasındaki 3 farkı belirtilen süre zarfında bulan okurları tebrik ederiz. Sürenin tamamlanmasına rağmen farkları tespit edemeyenler için hemen aşağıdaki görselde farkların yeri belirgin bir şekilde görsel paylaştık. Resimde yer alan farklar ise; Şapkanın boyu ve çizgileri, su içmeye çalışan çocuğun ayaklarını bastığı bölge ve suyun aktığı borunun uzunluğu olarak belirtiliyor.

 

Resimdeki farkları dahiler tek bakışta görüyor Görseldeki çeşmeden su içen iki çocuk arasındaki tüm farkları 7 saniyede bulanlar yüksek zekalı! - Resim : 3

Etiketler: dahi, zeka testi, IQ testi