Resimdeki askerin gizli karısının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız dahisiniz demektir! 1 haftadır bulan olmadı Hadi görsel zekanı test et

Son dönemde oldukça popüler olan görsel ilizyonlar, bulmacalar, zeka testleri oldukça ilgi görüyor. İşte sizler için yeni bir test. Resimdeki gizli kadının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız yüksek bir IQ'ya sahipsiniz demektir! Hazırsanız başlayalım mı?

Resimdeki askerin gizli karısının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız dahisiniz demektir! 1 haftadır bulan olmadı Hadi görsel zekanı test et

Son dönemde oldukça popüler olan görsel ilizyonlar, bulmacalar, zeka testleri oldukça ilgi görüyor. İşte sizler için yeni bir test. Resimdeki gizli kadının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız yüksek bir IQ'ya sahipsiniz demektir! Askerin karısı bu görsel resimli yapbozda saklanıyor. Onu 8 saniye içinde fark edip vizyonunu kanıtlayabilir misin? Hazırsanız başlayalım mı?

Muhtemelen her gün zeka bulmacaları çözmenin seni daha akıllı yaptığının farkındasındır. Bu çevrimiçi bulmacaların bilişsel yeteneklerinizi, hafıza gücünüzü ve mantıksal ve gözlemsel yeteneklerinizi artırdığı bilimsel olarak gösterilmiştir. Ayrıca, bu beyin sorunları denenmiş ve gerçek bir ruh hali yükselticidir. Yol boyunca eğlenirken kendinizi test edebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Bugün, bu gizli nesne zeka oyunlarının yepyeni bir versiyonuyla karşınızdayız. Bugün sizin için görsel bir test hazırladık. Bu yeni beyin bulmacasının konsepti oldukça basittir. Bir fotoğrafı incelemeli ve içinde gizlenmiş bir öğeyi görmelisiniz. Gizli öğe, saat ve kitap gibi nesnelerden hayvanlara, kuşlara ve sürüngenlere kadar her şey olabilir. Peki, vizyonunuza meydan okumaya hazır mısınız? Hadi başlayalım.

 Resimdeki askerin gizli karısının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız dahisiniz demektir! 1 haftadır bulan olmadı Hadi görsel zekanı test et - Resim : 1

RESİMDEKİ GİZLİ KADIN YÜZÜNÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, bir ormanda yolunu bulan bir asker görebilirsiniz. Asker karısını ormanda arıyor. Karısı bir yerlerde saklanıyor ve onu bulmak sana düşüyor. Bu, vizyonunuzun mükemmel bir testidir. Öyleyse, telefonlarınızı alın, zamanlayıcılarınızı ayarlayın ve başlayın. Başlamadan önce size önemli bir ipucu, askerin karısı ondan çok uzakta değil. Ona çok yakın.

 

İŞTE ASKERİN GİZLİ KARISININ YÜZÜ

Resimdeki gizli kadını bulmayı başaranları tebrik ederiz. Fakat hala kadının nerede saklandığını bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. İşte bu görsel test bulmacasının çözümü. Kendinize bir göz atın:

Bazı okurlarımız için bu bulmaca çok kolay gelmiş sizleri o zaman yeni testimize davet ediyoruz. Şimdiden uyarıyoruz bu teste kopya çekmek zor olacak :) 

Hazırsanız aşağıdaki bağlantıdan teste başlayın. KOLAY GELSİN YANINIZA İKİ KİŞİ  ALMAYI UNUTMAYIN :)

 

Resimdeki askerin gizli karısının yüzünü 7 saniyede görebiliyorsanız dahisiniz demektir! 1 haftadır bulan olmadı Hadi görsel zekanı test et - Resim : 4