Renault'tan öğretmenler günü kampanyası sıfır araç alan öğretmenlere 4 bin TL indirim ve dosya masrafsız kredi

Öğretmenler Günü 2022 kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ederken Renault öğretmenlere özel kampanyasını açıkladı. Kasım ayında sıfır araba alan öğretmenlere 4 bin liraya varan indirim yapılacak.

Renault'tan öğretmenler günü kampanyası sıfır araç alan öğretmenlere 4 bin TL indirim ve dosya masrafsız kredi

Yükselen araç fiyatları cepleri zorlamaya devam ederken Renault Kasım ayında öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler Günü Kasım ayında kutlanırken Renault Kasım'da araba sahibi olmak istiyorum diyen öğretmenler için yeni kampanyasını açıkladı. Öğretmenlere hem fiyat indirimi hem de masrafsız kredi müjdesi verildi. 

Türkiye'nin en çok satan araba markaları arasında yer alan Renault tarafından düzenlenen Kasım ayı kampanyaları ve yayımlanan Kasım ayı fiyat listesi ile hem fiyat avantajı hem de kredi desteği sağlanırken öğretmenlere özel kampanya da duyurular arasında yer aldı. Renault Kasım 2022 sıfır araç kampanyaları arasında yer alan öğretmenlere özel kampanyanın detayları belli oldu. 

RENAULT ÖĞRETMENLERE ÖZEL DOSYA MASRAFSIZ KREDİ VE 4.000 İNDİRİM FIRSATI KASIM KAMPANYASI! 

Renault tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Renault Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 4.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan, mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Renault Finans’tan kredi kullanan, Öğretmenler ve Üniversite Akademisyenleri yararlanabilir. Sadece beyan yeterli değildir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez" ifadelerine yer verilerek şartlar belirlendi. 

Renault'tan öğretmenler günü kampanyası sıfır araç alan öğretmenlere 4 bin TL indirim ve dosya masrafsız kredi - Resim : 1

Renault tarafından öğretmenlere özel olarak başlatılan kampanyanın son başvuru tarihi 30 Kasım 2022 olarak ilan edildi. Bu tarihe kadar başvurusunu yapan öğretmenler ve üniversite akademisyenleri araç fiyatlarında 4 bin liraya kadar indirim elde etme hakkı kazanacaklar. Yeni aracını taşıt kredisi çekerek almak isteyen öğretmenlere de Renault Finansman üzerinden taşıt kredisi çekmeleri durumunda dosta masrafsız taşıt kredisi verilecek.