Renault tutkunlarına müjde: O kamu kurumu 2018 ve 2020 model araçları satışa çıkardı! En pahalısı 280 bin TL! Bu fırsat kaçmaz!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu diğer hizmetler ile vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeyi başaran kamu kurumlarından birisi olan Ziraat Bankası, artan araç fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, bünyesinde bulunan Renault marka iki adet aracı, ihale ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte banka tarafından satışa sunulan araçlara ilişkin ayrıntılar…

Renault tutkunlarına müjde: O kamu kurumu 2018 ve 2020 model araçları satışa çıkardı! En pahalısı 280 bin TL! Bu fırsat kaçmaz!

Bir süredir birçok faktör çerçevesinde artan fiyat grafiğine sahip olan araç modelleri, tüketicilerin ve yatırımcıların araç sahibi olmaya yönelik kurdukları hayallerin suya düşmesine sebep oldu. Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin yedek parça fiyatlarını arttırmasının yanı sıra koronavirüs salgının sebep olduğu çip krizinin de devam ediyor oluşu, araç fiyatlarının düşmesine izin vermemeye başladı.

Yeni dönemde artan sıfır kilometre araç fiyatlarından etkilenerek zamlanan ikinci el araçlar, tüketicilerin ve yatırımcıların her yönden sıkışmasına yol açtı. Bu durumun tüketicinin ve yatırımcının bütçesinin yanı sıra sektöre ve dolayısı ile de ülke ekonomisine olumsuz yansıdığını gören kamu kurumu Ziraat Bankası, harekete geçti. Mevcut hizmetlerinin yanında bir de araç satış hizmeti sunacağını duyuran Ziraat Bankası, iki yeni ihale düzenleyerek ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK RENAULT SYMBOL!

Ziraat Bankası Intengo platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenleyerek 2018 model Renault Symbol aracı satışa çıkardı. İhalenin başlangıç bedeli 280 bin TL, teminat bedeli ise 16 bin 800 TL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK RENAULT CLİO!

Renault tutkunlarına müjde: O kamu kurumu 2018 ve 2020 model araçları satışa çıkardı! En pahalısı 280 bin TL! Bu fırsat kaçmaz! - Resim : 1

Ziraat Bankası Intengo aracılığı ile elinde bulunan 2020 model Renault Clio’yu da satışa çıkardı. Aracın ihale başlangıç bedeli 290 bin TL, teminat bedeli ise 17 bin 400 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN NASIL ARAÇ SATIN ALINIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu araçlardan birisi için ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilk olarak araç için belirlenmiş olan teminat bedelini banka hesabına yatırmaları ve ardından da banka ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaları gerekmektedir. Söz konusu sözleşmenin imzalanmasının ardından Ziraat Bankası, ilgili irtibat numarasına Intengo giriş bilgilerini yollayacaktır.

Sistem giriş bilgileri ile Intengo platformuna giriş yapıldıktan sonra teminat bedeli yatırılmış olan araç için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.