Recep İvedik 7 ortalığı birbirine kattı! Filmi izleyen Mahsun Kırmızıgül, Kemal Sunal’ı anmak isteyince, sosyal medya karıştı!

Geçtiğimiz hafta seyirci ile buluşmaya başlamış olan Recep İvedik 7 filmi ile ilgili görüşlerini paylaşan ünlü isim Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya kullanıcılarından tepki almaya başladı.

Recep İvedik 7 ortalığı birbirine kattı! Filmi izleyen Mahsun Kırmızıgül, Kemal Sunal’ı anmak isteyince, sosyal medya karıştı!

Disney Plus isimli dijital yayın platformundan seyirci karşısına 9 Aralık 2022 tarihi itibariyle çıkmaya başlamış olan Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin 7’nci filmi olan ‘Recep İvedik 7’ serinin diğer filmleri gibi oldukça güçlü bir etki yarattı. Daha önceleri daha çok komedi üzerine odaklanan Recep İvedik serisinin bu kez sosyal mesajlar ile dolu olması, pek çok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısından filmin övgü olmasını sağladı. O isimlerden biri olan Mahsun Kırmızıgül’ün sözleri, sosyal medyaya damga vurdu.

Hem vatandaşların hem de ünlü isimlerin yakından takip ettiği Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin yeni filmi ilk günden pek çok kişi tarafından izlendi. Verdiği sosyal mesajlar ile bir haftadır tartışmalara konu olan Recep İvedik 7 filmini izleyen isimlerden biri de Mahsun Kırmızıgül oldu. Recep İvedik 7 filmine ilişkin görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan Mahsun Kırmızıgül, Yeşilçam’ın efsanevi ismi Kemal Sunal’ı işin içine katınca tepkiler ile karşılaştı.

MAHSUN KIRMIZIGÜL, RECEP İVEDİK 7’Yİ KEMAL SUNAL FİLMLERİNE BENZETTİ

Recep İvedik 7 ortalığı birbirine kattı! Filmi izleyen Mahsun Kırmızıgül, Kemal Sunal’ı anmak isteyince, sosyal medya karıştı! - Resim : 1

Şimdilerde ‘Prestij Meselesi’ filminin hazırlıklarını sürdüren ve sinemaya birkaç yıl aradan sonra yeniden dönmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, Recep İvedik 7 filmini izledi. Filmin ardından Twitter hesabından filme dair görüşlerini kamuoyu ile paylaşan Mahsun Kırmızıgül, konuya ilişkin görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“Şahan, yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal'ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek.”

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Recep İvedik 7 ortalığı birbirine kattı! Filmi izleyen Mahsun Kırmızıgül, Kemal Sunal’ı anmak isteyince, sosyal medya karıştı! - Resim : 2

Mahsun Kırmızıgül’ün övgüler yağdırdığı Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin 7’nci filmi için sosyal medya kullanıcılarından beklenen destek mesajları gelmedi. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Recep İvedik 7’nin göndermede bulunduğu sosyal mesajları benimseyip, seriden farklı bir çıkış yapması ile Şahan Gökbakar’ı tebrik ederken; Mahsun Kırmızıgül’ün Recep İvedik 7’yi Kemal Sunal filmleri ile kıyaslamasına karşı çıktı. Şahan Gökbakar ile Kemal Sunal kıyaslanmasına bile karşı olan sosyal medya kullanıcılarını tepkilerini Mahsun Kırmızıgül’ün paylaşımının altına yaptı.

Mahsun Kırmıcıgül’ün paylaşımının altında tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları, Şahan Gökbakar ile Kemal Sunal’ın kıyaslandığı gerekçesiyle; “Komedyenlerin hiçbiri Kemal Sunal’ın çeyreği etmez”, “Orda dur! Rahmetli Kemal Sunal’ın tırnağı olamaz”, “Kemal Suna ne alaka bir Recep İvedik filmi nasıl Kemal Sunal filmi ile bir tutulur Allah aşkına?”, “Şahan Gökbakar’ı çok severim filmlerine de hiç kimsenin söz söyleme hakkı da yok ama Kemal Sunal’ın yerini kimse dolduramaz kıyaslama da olmaz” gibi eleştirilerde bulundu. Öte yandan Mahsun Kırmızıgül’ün bu eleştirilere yanıt verip vermeyeceği merak ile beklenmeye başlandı.