QNB Finansbank’ın yeni kredi kampanyası gün yüzüne çıktı! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 2,97’ye düştü! Üstelik 48 ay vade imkanı var!

Bankaların devam eden kampanyaları arasına bir de kredi kampanyaları eklendi. Özellikle taşıt kredilerini kampanyaya sokan QNB Finansbank ise, avantajlı faiz oranlarından hizmet vermeye başladı.

QNB Finansbank’ın yeni kredi kampanyası gün yüzüne çıktı! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 2,97’ye düştü! Üstelik 48 ay vade imkanı var!

Son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ya da kısa adıyla TCMB’nin arka arkaya gerçekleştirdiği faiz indirimleri kapsamında sektörden de bir faiz indirimi bekleyen vatandaşlar, yönünü bankalara döndü. Özellikle de kredi faizi konusunda birbirleri ile rekabet içerisinde olan özel bankalardan faiz indirimleri kampanyaları arka arkaya gelmeye başladı. O kampanyalardan birini gerçekleştiren QNB Finansbank, kasım ayı kredi kampanyasını açıkladı.

İhtiyaç kredisinden konut kredisine kadar her türlü kredi türünde avantajlı faiz oranları ile hizmet veren bankalardan biri olan QNB Finansbank, bu ay özellikle taşıt kredisinde avantajlı faiz oranları ile hizmet vereceğini duyurdu. Taşıt kredilerini kampanyaya sokan QNB Finansbank, uygun faiz oranlarını uzun vadeler ile desteklerken; aynı zamanda aracın özelliklerine özgü avantajlı taşıt kredisi paketleri de oluşturdu.

QNB FİNANSBANK’TAN KASIM AYI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI GELDİ

QNB Finansbank’ın yeni kredi kampanyası gün yüzüne çıktı! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 2,97’ye düştü! Üstelik 48 ay vade imkanı var! - Resim : 1

Vatandaşların haylini kurduğu otomobilleri satın alabilmesi için yeni taşıt kredisi kampanyasını devreye sokmuş olan QNB Finansbank, uygun faiz oranları ile sağladığı taşıt kredisinin vade süresini 48 aya kadar uzattı. Uygun faiz ve uzun vadenin yanı sıra ödeme planında kişiselleştirme avantajı da sunan QNB Finansbank, tercihe göre sabit ya da esnek geri ödeme planlarıyla araç sahibi olabilmeyi mümkün hale getirdi.

Taşıt kredisi kampanyasında yüzde 2,97’den başlayan faiz oranları ile hizmet vereceğini açıklayan QNB Finansbank, müşterileri için örnek bir kredi hesaplama tablosu da hazırladı. Bu şartlar altında ve en uzun vadede çekilecek olan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin toplam geri ödeme tutarını 21 bin 569 lira 19 kuruş olarak açıklayan QNB Finansbank, aylık taksit tutarını ise 449 lira 36 kuruş olarak hesapladı.

QNB FİNANSBANK, ÜÇ AYRI TAŞIT KREDİSİ PAKETİ HAZIRLADI

Müşterilerine hizmet verdiği standart taşıt kredisi paketinin yanı sıra amaca uygun olarak üç ayrı taşıt kredisi paketi ile hizmet veren QNB Finansbank, kasım ayı itibariyle; ‘Motosiklet Kredisi’, ‘Rehinsiz Taşıt Kredisi’ ve ‘Çevre Dostu Taşıt Kredisi’ paketlerini kullanıma açtı. Taşıt kredisi kullanım koşullarını da açıklayan QNB Finansbank, konuyla ilgili tüm merak edilenleri yayınladığı duyuru ile yayınladı.

Taşıt kredisine ilişkin bir duyuru yayınlayan QNB Finansbank; “Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz. Standart Taşıt Kredisi’ni binek ve hafif ticari araçlar için kullanabilirsiniz. Kredi konusu araç teminat olarak gösterilebilir. 0 kilometre ile 5 yaşa kadar olan araçlarda 48 aya varan, 6-8 yaş arası araçlarda ise araç yaşının vade ile toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde ödeme planı oluşturulur” ifadeleriyle taşıt kredisinin koşullarını kamuoyu ile paylaştı.