QNB Finansbank Yüzde 2 Peşinatla Gayrimenkul Satışına Başladı! Kredi ile 75 Bin TL'lik Konut!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan QNB Finansbank, gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Resmi internet sitesi aracılığı ve aracı site ile gayrimenkul satışı gerçekleştirileceğini bildiren banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte bankadan gayrimenkul satışına ilişkin haberin devamı…

QNB Finansbank Yüzde 2 Peşinatla Gayrimenkul Satışına Başladı! Kredi ile 75 Bin TL'lik Konut!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerin devamlılığı ve enflasyonun da giderek artması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan gayrimenkullerin iyiden iyiye fahiş rakamlara ulaşmalarına sebep oldu. Aralık ayında başlamış olan zam döngüsünün devam ettiği şu günlerde yeni bir gayrimenkule sahip olmanın yollarını arayan tüketiciler, bankalara yöneldi.

Çoğunluk ile bankalardan konut kredisi çekerek gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara, QNB Finansbank’tan çifte şans duyurusu geldi. Banka, uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurarak ilgili gayrimenkuller için kredi hizmeti sunacağını da bildirdi.

QNB Finansbank’tan Uygun Fiyatlı Gayrimenkul Satışı Hizmeti!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu avantajlı finansman hizmetleri ve diğer kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran QNB Finansbank, birçok faktör çerçevesinde giderek artan gayrimenkul sektörüne de el attığını duyurdu. Banka, ilgili hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapmış olduğu gayrimenkul satışı duyurusuna göre bankanın Türkiye’nin dört bir yanında, emlak piyasasının oldukça altında olan fiyatlar karşılığında konut, dükkan ve arsa satışı yaptığının bilgisi kaydedildi. Ayrıca bankanın hali hazırda oldukça düşük fiyatlardan satışa sunmuş olduğu gayrimenkuller için kredi hizmeti sunacağı bilgisi de tüketicilere iletildi.

QNB Finansbank Satılık Gayrimenkul Fiyatları

QNB Finansbank Yüzde 2 Peşinatla Gayrimenkul Satışına Başladı! Kredi ile 75 Bin TL'lik Konut! - Resim : 1

QNB Finansbank tarafından satışa sunulmuş olan bazı gayrimenkullerin özellikleri ve fiyatları şu şekilde:

  •          Mardin- Kızıltepe 105 metrekare apartman dairesi: 75 bin TL
  •          Şanlıurfa- Birecik 165 metrekare ev ve dükkan: 300 bin TL
  •          Sakarya- Akyazı 515 metrekare bahçeli ahşap ev: 945 bin TL

QNB Finansbank Satılık Gayrimenkul Başvurusu

QNB Finansbank’ın satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisine sahip olmak için yüzde 2’lik teminat bedelinin yatırılması ve sonrasında ilgili gayrimenkul için fiyat teklifinin verilmesi gerekmektedir. Intengo sitesi aracılığı ile satılık gayrimenkulleri görüntülemek ve ihalelere katılım sağlamak mümkündür.