QNB Finansbank duyurdu! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler, banka önünde kuyruğa girdi! İhtiyaç kredisinde faiz oranları yüzde 1,74’e kadar düştü!

Kasım ayı itibariyle değişmeye başlamış olan kredi faiz oranlarını açıklayan bankalar arasına bugün itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranında indirime giden QNB Finansbank da eklendi.

QNB Finansbank duyurdu! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler, banka önünde kuyruğa girdi! İhtiyaç kredisinde faiz oranları yüzde 1,74’e kadar düştü!

Bankaların son zamanlarda gözde bankacılık hizmetlerinden biri olan kredi paketleri arasında başvurusunun kolay olmasından daha hızlı temin edilmesine kadar bireysel ihtiyaç kredi paketleri daha çok tercih ediliyor. Bu kapsamda sağlık harcamalarından eğitim harcamalarına kadar pek çok ihtiyacı bireysel ihtiyaç kredi paketleri ile karşılayan vatandaşlar, bankaların bu kredi türünde sağladığı faiz oranını da bir hayli merak ediyor.

Merkez Bankası’ndan peş peşe gelen faiz indirim kararlarının ardından gözlerini bankalara çeviren vatandaşlar, özellikle de faizleri 3’ü aşmış olan kredilerde bir faiz indirimi bekliyor. Borç transferinden maaşa krediye kadar pek çok kredi paketi ile vatandaşlara hizmet veren QNB Finansbank, bu konuda vatandaşın beklentisine cevap veriyor ve kredi faizlerinde indirime gitmiş bulunuyor.

QNB FİNANSBANK’TA HERKESE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ BULUNUYOR

QNB Finansbank duyurdu! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler, banka önünde kuyruğa girdi! İhtiyaç kredisinde faiz oranları yüzde 1,74’e kadar düştü! - Resim : 1

Verdiği hizmetler ile bankacılık sektöründe dikkat çeken isimlerden biri olan QNB Finansbank hem müşterilerine hem de vatandaşlara ihtiyaca yönelik pek çok ihtiyaç kredisi paketi sunuyor. İlk kez QNB Finansbank müşterisi olacak olanlar için ‘Tanışma Kredisi’ devreye sokan banka, son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayan ve mevcutta açık ihtiyaç kredisi ya da hazır kredisi bulunmayanlara ‘Kampanyalı İhtiyaç Kredisi’; diğer borçlarını kapatmak isteyenlere ‘Borç Transferi Kredisi’; kamuda çalışanlara üç ay ertelemeli ‘Kamu Çalışanlarına Özel Kredisi’; maaşını bankasından alanlara ise ‘Finansmaaş Kredisi’ sunuyor.

QNB FİNANSBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 1,74’TEN BAŞLIYOR

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında sık sık indirime giden bankalardan biri olan QNB Finansbank, kasım ayı itibariyle de indirimli faiz oranları ile ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bu bağlamda ihtiyaç kredisini yüzde 1,74’ten başlatan QNB Finansbank, vadeyi ise 36 aya kadar uzattı. Kişiye özel ödeme planları da sunan QNB Finansbank, taksitlendirme seçeneklerini vatandaşların gelir düzenine göre belirlemeye olanak tanımaya başladı. Öte yandan Bu şartlar altında QNB Finansbank’tan çekilecek olan 30 bin TL’lik bir kredinin aylık geri ödemelerinin minimum bin 210 lira 32 kuruş olacağı hesaplanırken; toplam geri ödeme tutarının ise 43 bin 571 lira 43 kuruş olacağı öğrenildi.