QNB Finansbank, Ankara emlak piyasasına savaş açtı! 64 metrekarelik ofis, 185 bin TL'den satışa sunuldu!

Hem kendi bünyesinde hem de dijital banka Enpara bünyesinde düzenlenen avantajlı kampanyalar sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran QNB Finansbank, satılık gayrimenkul ilanlarını güncelledi. Banka, Ankara ilinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte QNB Finansbank tarafından düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin ayrıntılar…

QNB Finansbank, Ankara emlak piyasasına savaş açtı! 64 metrekarelik ofis, 185 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank, Ankara Mamak ve Ankara Polatlı bölgelerinde bulunan icralık iş yerleri için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili iş yerlerine ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANLARI!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalar ve finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran QNB Finansbank, yeni dönemde özellikle büyük şehirlerde giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşın bir kez daha tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Söz konusu desteğini iki yeni ihale ile gösteren QNB Finansbank, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank, gözde e- ihale platformlarından olan Intengo ile iş birliği içerisine girdi. Söz konusu iş birliği kapsamında elinde bulunan icralık gayrimenkulleri fiyat teklifine açtığını belirten banka, son olarak Ankara ilinde bulunan iki iş yeri için yeni ihaleler düzenledi.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK DAİRE İLANI!

QNB Finansbank, Ankara emlak piyasasına savaş açtı! 64 metrekarelik ofis, 185 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

QNB Finansbank Intengo ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında ilgili platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalesinde Ankara ilinin Polatlı ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını bildirdi.

Polatlı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan iş yerinin kullanım alanı 64 metrekare olarak ölçüldü. Oda sayısı “1” olarak belirtilmiş olan iş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu bildiren banka, iş yeri için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifinin 185 bin TL olduğunu belirtti. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, 9 bin 250 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK DAİRE İLANI!

QNB Finansbank Intengo iş birliği çerçevesinde bir ihale daha düzenlediğini belirtti. İkinci ihalede de bir iş yerini satışa sunduğunu bildiren banka, ilgili iş yerinin Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğunu ve kullanım alanının 126 metrekare olduğunu ifade etti. İhale başlangıç bedeli 315 bin TL olarak duyurulmuş olan iş yeri için yatırılması gereken ihale katılım bedeli, 15 bin 750 TL olarak açıklandı.

Etiketler: qnb finansbank, konut