Prim günü eksik olanlar buraya! EYT'de son dakika

1999 Öncesi sigorta girişi olan milyonları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Emeklilik hayaline kavuşmak isteyen vatandaşlar EYT ile yüzleri gülerken EYT'den yararlanmak için eksik prim günlerini tamamlamaya çalışıyor.

Prim günü eksik olanlar buraya! EYT'de son dakika

Farklı sektörde çalışan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'de prim günü eksik olan vatandaşlar emekli olabilmek için eksik prim günlerini tamamlamaya çalışırken bunla ilgili detayları incelemeye devam ediyor. 

1999 Öncesi sigorta girişi olan milyonları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Emeklilik hayaline kavuşmak isteyen vatandaşlar EYT ile yüzleri gülerken EYT'den yararlanmak için eksik prim günlerini tamamlamaya çalışıyor. Meclisten çıkacak düzenlemeyle ilgili geri sayım başladı. 

EYT SON GELİŞMELER

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin meydana gelmesi nedeniyle deprem bölgesinde EYT'den yararlanması gereken vatandaşlar için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan açıklama geldi. 11 İlde yaşanan yıkıcı deprem nedeniyle deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların prim borçlarını ileri bir tarihe ertelendi. 

Deprem bölgesinde bulunan işçilere ise çalışanları için bildirmesi zaruri olan her türlü evrak ve belge için de ek süre tanıdı. Deprem bölgesinde yer alan işletmeler için SGK tarafından önemli birçok açıklama yapıldı. Emeklilik için prim günü ödemesi yapacak 11 ildeki vatandaşların eksik prim günü ödemesinin ileriki tarihlere ötelendiği açıklandı. 

PRİM GÜNÜ ÖDEMELERİ ERTELENDİ!

Türkiye'yi derinden sarsan deprem için vatandaşlara birçok kolaylık sağlanmaya devam ederken yapılan açıklamada detaylara yer verildi. Milyonları yakından ilgilendiren açıklamada Meclise gelen düzenleme ile birlikte kademeli prim' sistemi nedeniyle, emeklilik için prim eksiği olan vatandaşlar, depremin ardından ertelenme yaşanan süredeki bütün primlerini topluca yatırma hakkına sahip olacakları duyurusu yapıldı. 

Etiketler: eyt