Pratik ve lezzetli tarif: Çay saatleriniz için hızlıca hazırlayabileceğiniz enfes atıştırmalık!

Yoğun tempolu günlerde çay saatlerinizi lezzetlendirmek için tatlı yapmaya vaktiniz mi yok? Endişelenmeyin! Bugünkü haberimizde, sadece az malzemeyle harika bir tarif sunuyoruz. Bu pratik tarifle, çayınızı yudumlarken damaklarınıza şölen yaşatabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek bu lezzetli atıştırmalıkla keyifli çay saatleri geçirebilirsiniz.

Pratik ve lezzetli tarif: Çay saatleriniz için hızlıca hazırlayabileceğiniz enfes atıştırmalık!

Tatlısız çay içemeyenlerden misiniz? Yoksa aniden misafiriniz mi gelmek için haber verdi? Cevabınız evet ise sizi hemen haberimize alalım. Çok az malzeme ile damakları çatlatacağınız harika bir çikolatalı mousse tarifi hazırladık. İşte ayrıntılar...

MALZEMELER

600 ml sıvı krema

1 yemek kaşığı pudra şekeri

140 gram bitter çikolata

70 gram sütlü çikolata

Süslemek için;

Rendelenmiş Çikolata

YAPILIŞI

Sıvı kremaya pudra şekerini ekleyerek mikser ile çırpalım. Krema köpürüp koyu bir kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edelim. Koyulaşan kremaya benmari usulü erittiğimiz bitter ve sütlü çikolatayı ilave edip çırpmaya devam edelim. Güzelce karıştıktan sonra kremayı servis edeceğimiz kaplara paylaştıralım. Tatlımızı buzdolabında bir kaç saat soğumaya bırakalım. Çikolatalı Mousse hazır. Üzerine dilediğiniz şekilde süsleyip servis edebilirsiniz. Tercihe göre üzerini rendelenmiş çikolata kullanabilirsiniz.

Etiketler: Tatlı