Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan sessizliğini bozdu! Tutuklu nişanlısına destek mesajı yayınladı

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla gündeme gelen Polat ailesinde yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat’ın nişanlısı Hazal Erdoğan, uzun süredir sessizliğini bozarak sosyal medyada bir paylaşımda bulundu.

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan sessizliğini bozdu! Tutuklu nişanlısına destek mesajı yayınladı

Dilan ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklananlar arasında yalnızca Dilan ve Engin Polat değil, ailenin birçok üyesi de vardı. Engin Polat’ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat, Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla ve Can Doğu da tutuklanan isimler arasındaydı.

Hazal Erdoğan: “Bu da geçti, bu da bitti diyeceksin”

Alper Kürşat Polat, tutuklanmadan kısa bir süre önce sevgilisi Hazal Erdoğan için büyük bir evlilik teklifi organizasyonu düzenlemişti. Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi olan Hazal Erdoğan, nişanlısının tutuklanmasının ardından sessizliğini bozdu ve dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan sessizliğini bozdu! Tutuklu nişanlısına destek mesajı yayınladı - Resim : 2

Hazal Erdoğan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Biliyorum bu ayrılık uzun sürmeyecek, çok yakında yine gözlerimin içine bakıp ‘Bu da geçti, bu da bitti’ diyeceksin…” sözleriyle nişanlısına destek verdi. Paylaşımına “Seni çok seviyorum” notunu da ekleyen Hazal Erdoğan, takipçilerinden de beğeni ve yorum aldı.

Polat ailesinin yargılanması devam ediyor

Polat ailesinin yargılanması devam ederken, savcılık tutuklama talebiyle hazırladığı sevk yazısında, şüpheli Ahmet Gün’ün kendine ait tasfiye halindeki 5 şirketten Dilan Polat’a ait firmaya bir mal alış ve satışı olmadan para gönderdiğine yer verdi. 150, 98, 29 ve 25 milyon liralık sahte fatura düzenlediği belirtildi.

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan sessizliğini bozdu! Tutuklu nişanlısına destek mesajı yayınladı - Resim : 3

Şahsına yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Alper Kürşat Polat’ın ifadesinde ise şu sözlere yer verdiği öğrenildi: “DLN isimli firmayı 2022’de devraldım. Bir işin ucundan tutup, kendime bir hayat kurmak istedim. 2 yıl gibi bir süreçte 5-6 şubeye ulaştım. Şirketleri yönetirken ya da kurarken Vergi Usul Kanunu’na muhalefet şeklinde bir eylemim olmadı. Babam, ağabeyim borç para istemiş; vermiş olabilirim. Benim örgüt ile bir ilgim veya alakam yoktur. Ben kara para aklamadım.”

Polat ailesinin ne kadar ceza alacağı, hatta ceza alıp almayacakları henüz belli değil. Bakalım zaman ne gösterecek…