Pınar Deniz’in ödül gecesinde yaptığı konuşma, bu kez ünlülerin gündeminde! Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah vetoyu verdi!

Geçtiğimiz pazar düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaşananların yankıları hala sürüyor. Özellikle de Pınar Deniz’in yaptığı konuşmaya tepkiler devam ediyor.

Pınar Deniz’in ödül gecesinde yaptığı konuşma, bu kez ünlülerin gündeminde! Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah vetoyu verdi!

Geçtiğimiz pazar Kanal D ve teve2 ekranlarından canlı bir şekilde yayınlanan 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde bu sene tek konuşulan ödül alan isimler ya da ödül gecesindeki şıklık yarışı olmadı. Aynı zamanda doktor ve yazar olan Ender Saraç ile eşi Benan Saraç arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartışma da 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne damga vurdu. Ancak, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin en çok konuşulan yanı Pınar Deniz’in ödül konuşması oldu.

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninden Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteri ile ‘En İyi Kadın Oyuncu’ kategorisinde ödül alarak ayrılan Pınar Deniz, uzun bir ödül konuşması yaptı. Yargı dizisinin aldığı beş ödülden birini dizinin hanesine yazdıran Pınar Deniz’in konuşmasına sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra ünlü isimler de tepki vermeye başladı.

PINAR DENİZ’İN ÖDÜL KONUŞMASI GÜNDEM OLDU

Pınar Deniz’in ödül gecesinde yaptığı konuşma, bu kez ünlülerin gündeminde! Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah vetoyu verdi! - Resim : 1

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde en çok konuşulan konulardan biri de Pınar Deniz’in ödül konuşması oldu. Ödül konuşması esnasında “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım” sözlerini kullanan Pınar Deniz, konuşmasında yer alan şu sözler nedeniyle ünlü isimler tarafından da eleştirilmeye başlandı:

“Çocuk Pınar'ın hayalini gerçekleştirdiniz herkese teşekkür ederim. Bu aralar karmaşık bir ruh haline sahibim. Halbuki çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi. Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim ve sabahlara kadar ağladım. Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; ‘Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım’ dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı.”

ÜNLÜ İSİMLERDEN PINAR DENİZ’İN ÖDÜL GECESİ KONUŞMASINA VETO

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinden ‘En İyi Kadın Oyuncu’ kategorisindeki ödülü ile ayrılan Pınar Deniz’in ödül töreninde yaptığı konuşmaya pek çok sosyal medya kullanıcısından eleştiri geldi. O eleştirilerin “Oyuncu olmak=Dünyayı Kurtarmak” ve “Bu videodan sonra kadını bir Googlelayayım dedim, bahsettiği film kanlı elmas filmiymiş. Çocukların elmas için hayatlarının heba oluşunu görmüş o filmde. Peki pınar deniz ünlü olunca ne yapmış biliyor musunuz? bir mücevher markasının yüzü olarak Cannes film festivaline gitmiş” ifadelerini eleştiren iki tweet sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Öte yandan bu tweetleri beğenen sadece sosyal medya kullanıcıları olmadı.

Pınar Deniz’in konuşmasının yankıları devam ederken; sadece sosyal medya kullanıcıları değil, ünlüler dünyasında da yeni bir polemik başladı. ‘Dünyayı kurtarmak için oyuncu olmak’ ifadelerine takılan ünlü isimler olan Burcu Özberk ve Farah Zeynep Abdullah, Pınar Deniz’i eleştiren iki tweeti beğenerek, tepkisini gösterdi. Ancak her iki isimden de konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.