Piiz grubunun davulcusu çıkan kavgada yaralanmıştı, bugün ilk açıklama geldi! “Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor!”

Ankara’da ‘ayağa basma’ bahanesiyle çıkan tartışmanın onu kötü bitti. Kavgada Piiz isimli ünlü müzik grubunun davulcusu olan Mehmet Dudarık da yaralandı.

Piiz grubunun davulcusu çıkan kavgada yaralanmıştı, bugün ilk açıklama geldi! “Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor!”

Son zamanlarda artan eğlence mekanı kavgaları, geçtiğimiz aylarda pek çok sanatçının yaralanmasına hatta ölümüne bile neden olmuştu. Bu kez sahnede değil, arkadaşı ile gittiği bir eğlence mekanında saldırıya uğrayan müzisyen Mehmet Dudarık, saldırıda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Dudarık’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi, Piiz isimli grupta birlikte müzik yaptıkları Gitarist Doğa Usta’dan geldi.

Ünlü müzik gruplarından biri olan Piiz’de davulcu olarak yer alan Mehmet Dudarık, 14 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da B.B.K. isimli bir saldırganın ‘ayağa basma’ bahanesiyle çıkardığı kavganın kurbanı oldu. Saldırıda ağır yaralanan Mehmet Dadarık, hastaneye kaldırırken; B.B.K. ise, tutuklandı. Ünlü müzisyenin sağlık durumuna ilişkin bilgi veren grup arkadaşı Doğa Usta ise, kavganın iç yüzünü anlattı.

AYAĞIMA NEDEN BASIYORSUNDAN ÇIKAN KAVGA KÖTÜ BİTTİ

Piiz grubunun davulcusu çıkan kavgada yaralanmıştı, bugün ilk açıklama geldi! “Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor!” - Resim : 1

Konuya ilişkin açıklama bugün Piiz grubunun gitaristi Doğa Usta’dan geldi. Tartışmanın neden çıktığına dair konuşan Usta, mekandan ayrılma üzere toplanırken, grup arkadaşının çocuk arkadaşı ile kalmak isteği için ayrıldıklarını belirtti. Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık’ın kendilerinden ayrıldıktan sonra dans ederken bir kişi ile çarpıştığını anlatan Usta, arkadaşının özür dilemesine rağmen olayın büyüdüğünü şu sözler ile anlattı:

“Sonra tartışma uzuyor. Başka biri parmak sallıyor. Sonrasında olay bitti gibi gözüküyor ve yukarı çıkıyorlar. Yukarıdaki kamera görüntüsünde şüpheli, Mehmet’in diğer arkadaşına yumruk atıyor. Onun da elmacık kemiği patlamış. Güvenlik görevlileri onunla ilgilenirken Mehmet telefonla arkadaşına ulaşmaya çalışıyor. Sonra Mehmet’e saldırıyor. Mehmet MS (Multiple Skleroz) hastası. Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor. Halen yoğun bakımda. Saldıran kişiyi tanımıyor. Biz de tanımıyoruz. Hiç görmedik. Niye yaptığına anlam veremiyoruz. Önceden bir şey olması gerekiyor gibi hissediyorsun ama görüntüleri izleyince hiçbir şey yok. Sinir krizi gibi.”

KAVGADA YARALANAN MEHMET DUDARIK, HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Grup arkadaşının sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Doğa Usta, Ankara’daki ilk müdahalenin ardından arkadaşı Mehmet Dudarık’ın Eskişehir’e sevk edildiğini bildirdi. Ünlü davulcunun hayati tehlikeyi atlattığını bildiren Usta, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Şükürler olsun ki Mehmet hayati tehlikeyi atlattı ancak Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde anestezili kapalı MR çekilemediği için atak önleyici ilaç vererek kara yoluyla Eskişehir'e götürüyoruz. Tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yatılı olarak devam edilecek.”

Etiketler: kavga, ankara