Önce İstanbul ve Sakarya Şimdi de Sinop! Felaket Karadeniz'den Geliyor!

Meteorolojik kaynaklara göre, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli ve Karadeniz bölgesindeki Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop illerinde yüksek nem oranları bekleniyor. Bu gece saatlerinden itibaren nem oranının yüzde 99'a kadar çıkması olası. Vatandaşlara acil durum uyarısı yapılan duruma dair detaylar haberimizin devamında...

Önce İstanbul ve Sakarya Şimdi de Sinop! Felaket Karadeniz'den Geliyor!

Meteorolojik kaynaklara göre, bu gece saatlerinden itibaren nem oranının yüzde 99'a kadar çıkması bekleniyor. İstanbul, Kocaeli, Kırklareli ve Karadeniz bölgesinde yer alan Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop gibi illerde önemli bir uyarı yapıldı. Vatandaşlar, bu yüksek nem oranına karşı dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır. Yetkililer, olası olumsuzluklara karşı halkın duyarlı olması gerektiğini vurguluyor. Detaylar haberimizin devamında...

Türkiye, 6 Ağustos Pazar gününü korkuyla bekliyor, çünkü tarih en sıcak gününe tanık olacak. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşlara 'dışarı çıkmayın' uyarısında bulunuyor. Kıyı kesimlerde nem oranı çok yüksek olacak. Özellikle İstanbul'dan başlayarak Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop gibi illere kadar felaketin etkisi hissedilecek. Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu, İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli halkının uyku düzeni ciddi şekilde etkilenecek. Vatandaşlar, son gün dayanmak zorunda kalacak. Meteoroloji, sıcak hava dalgasıyla ilgili önlem alınmasını ve dikkatli olunmasını tavsiye ediyor.

Önce İstanbul ve Sakarya Şimdi de Sinop! Felaket Karadeniz'den Geliyor! - Resim : 2

KARADENİZ'DEN NEM ÇIKARMASI GELİYOR

Türkiye’de Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, hava durumu konusunda vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediyor. Hava Forum tarafından yapılan bir paylaşımda, Karadeniz bölgesinde nem çıkarması için son hazırlıkların yapıldığı belirtiliyor.

 Önce İstanbul ve Sakarya Şimdi de Sinop! Felaket Karadeniz'den Geliyor! - Resim : 3

İSTANBUL'DAN SİNOP'A KADAR SIÇRAYACAK

Hava Forum’un paylaşımında, “Karadeniz nem çıkarması için son hazırlıklarını yapıyor. Bu gece ve cumartesi gecesi İstanbul, Kocaeli, Kırklareli hattında nem seviyeleri yüzde 99’a kadar çıkabilir. Tahminlere göre, mor renk bunalıma sokacak düzeyde yüzde 97-99 nem ifade etmektedir. Gülerken, konuşurken terletir…” şeklinde ifadelere yer verildi.