Ömer dizisine yeni sezon bombası! Ünlü oyuncular kadroya katıldı. Yeni sezonda dizinin kadro ilgi çekici olacak!

Star TV’nin beğenilen dizisi ‘Ömer’, yeni sezon için kadrosuna 3 yeni oyuncu kattı. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, dizinin yeni sezonunda yeni isimlerin olacağını belirtti. İşte o isimler..

Ömer dizisine yeni sezon bombası! Ünlü oyuncular kadroya katıldı. Yeni sezonda dizinin kadro ilgi çekici olacak!

Star TV’nin sevilen dizisi ‘Ömer’, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın başrolünü paylaştığı dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncu katıldı. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ‘Ömer’, İsrail yapımı ‘Shtisel’ dizisinden uyarlanan bir proje. Proje tasarımını Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu Gülizar Irmak yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Cem Karcı yapıyor.

 

Star TV’nin ‘Ömer’ dizisi yeni sezon için kadrosunu genişletti. Dizinin hikayesine yön verecek 3 yeni oyuncu katıldı. Bunlar, Özgür Daniel Foster, Esra Akkaya ve Burcu Cavrar. Foster, Engin adlı bir karakteri, Akkaya, Engin’in annesi Hülya’yı, Cavrar ise Tahir’in gençlik aşkı Vicdan’ı oynayacak. Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde..

Ömer dizisine yeni sezon bombası! Ünlü oyuncular kadroya katıldı. Yeni sezonda dizinin kadro ilgi çekici olacak! - Resim : 2

ENGİN VE AİLESİ DİZİYE RENK KATACAK

Yeni sezonda dizinin hikayesine dahil olacak isimlerden biri, son olarak ‘Tozlu Yaka’ dizisinde rol alan Özgür Daniel Foster oldu. Foster, dizide Engin adlı bir karakteri canlandıracak. Engin, annesi Hülya ve babası Kamil ile birlikte diziye girecek. Engin’in annesi Hülya karakterini ise ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisiyle tanınan Esra Akkaya oynayacak. Akkaya, daha önce de Gülseren Budayıcıoğlu’nun proje tasarımını yaptığı ‘Masumlar Apartmanı’nda rol almıştı. Dizide Engin’in babası Kamil karakterini ise henüz belli olmayan bir oyuncu canlandıracak.

Ömer dizisine yeni sezon bombası! Ünlü oyuncular kadroya katıldı. Yeni sezonda dizinin kadro ilgi çekici olacak! - Resim : 3

TARİHİN GENÇLİK AŞKI GERİ DÖNÜYOR

‘Ömer’ dizisine katılan bir diğer isim ise Burcu Cavrar oldu. Cavrar, dizide Tahir’in (Onur Bilge) gençlik aşkı olan şarkıcı Vicdan karakterini oynayacak. Vicdan, kızı Nilüfer ile birlikte gençliğinin geçtiği mahalleye geri dönecek ve ortalığı karıştıracak. Burcu Cavrar, daha önce de OGM Pictures’ın başka bir dizisi olan ‘Yüzyıllık Mucize’de Canan karakterini oynamıştı.

Ömer dizisine yeni sezon bombası! Ünlü oyuncular kadroya katıldı. Yeni sezonda dizinin kadro ilgi çekici olacak! - Resim : 4

‘Ömer’ dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak henüz belli değil. Ancak dizinin hayranları yeni sezon için heyecanla bekliyor.