Ömer dizisi Vicdan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Ömer Vicdan'ı kim oynuyor, nereli? Vicdan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer dizisi Star TV’nin sevilen dizilerinden biri. Dizinin ikinci sezonunda kadroya yeni isimler katıldı. Bunlardan biri de Vicdan karakterini canlandıran Burcu Cavrar. Peki, Ömer dizisi Vicdan’ı Burcu Cavrar kimdir? Özgeçmişi, kariyeri ve hayatı hakkında neler biliyoruz? İşte detaylar.

Ömer dizisi  Vicdan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Ömer Vicdan'ı kim oynuyor, nereli? Vicdan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer dizisinin yeni karakteri Vicdan, mahalleye dönüşüyle ortalığı karıştıracak bir şarkıcı. Vicdan, Tahir’in gençlik aşkı ve Nilüfer’in annesi. Vicdan, kızı Nilüfer’le birlikte gençlik yıllarının geçtiği mahalleye geri dönerek hikayeye dahil oluyor.

Ömer dizisi  Vicdan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Ömer Vicdan'ı kim oynuyor, nereli? Vicdan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ömer dizisi Vicdan kimdir?

Ömer dizisi Vicdan, mahalleye dönüşüyle ortalığı karıştıracak bir şarkıcıdır. Vicdan, Tahir’in gençlik aşkı ve Nilüfer’in annesidir.

Ömer dizisi Vicdan’ı oynayan Burcu Cavrar kaç yaşında?

Ömer dizisi Vicdan’ı oynayan Burcu Cavrar, 2023 yılı itibariyle 34 yaşındadır.

Burcu Cavrar hangi dizilerde oynadı?

Burcu Cavrar, Kapalı Çarşı, Güz Gülleri, Aşkın Bedeli, Poyraz Karayel, Siyah Beyaz Aşk, Ramo, Mahkum, Yüz Yıllık Mucize ve Ömer gibi dizilerde oynadı.

Ömer dizisi  Vicdan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Ömer Vicdan'ı kim oynuyor, nereli? Vicdan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Burcu Cavrar kimdir?

Burcu Cavrar, 28 Mart 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Burcu Cavrar, kamera karşısına ilk defa 2010 yılında Kapalı Çarşı dizisiyle geçti. Aynı yıl Güz Gülleri isimli projede de rol aldı.

Burcu Cavrar, sesinin güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Müzikle de yakından ilgilenen oyuncu, Sökmen Talent menajerlik şirketine bağlı olarak çalışıyor. Özellikle Aşkın Bedeli dizisiyle tanınan Burcu Cavrar, en son Yüz Yıllık Mucize dizisinde Canan rolünü oynadı.

Burcu Cavrar, 2019 yılında Ramo dizisinde Cavidan, 2021 yılında Mahkum dizisinde Ceyda karakterlerini canlandırdı. Tiyatro çalışmaları yanı sıra yeni dizi projelerinde yer almayı sürdüren oyuncu, şimdi de Ömer dizisinde Vicdan rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Ömer dizisi  Vicdan kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında? Ömer Vicdan'ı kim oynuyor, nereli? Vicdan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Burcu Cavrar’ın aşk hayatı

Burcu Cavrar, evli değil. Başarılı oyuncunun daha önce basına yansıyan bir sevgilisi olmadı. Yani bekar olan oyuncunun sevgilisi yok. Burcu Cavrar, işine odaklanmış durumda

Burcu Cavrar’ın instagram hesabı ne?

Burcu Cavrar, sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor. Burcu Cavrar, özel hayatını ve yer aldığı projeleri hakkında sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Instagram’da 195 gönderisi ve 66 bin takipçisi bulunan oyuncunun resmi hesabı: @cavrarburcu 

Etiketler: ömer, star tv, Burcu Cavrar