Oğlunun boğazını ve ellerini zincirleyip ahıra bağladılar

Tüm ülkeyi dehşete düşüren üzücü bir olay, Şanlıurfa'da yaşandı. İddiaya göre, bir baba ve kardeşi, kendi oğullarını korkunç bir şekilde işkenceye maruz bıraktı. Detaylar haberimizde..

Oğlunun boğazını ve ellerini zincirleyip ahıra bağladılar

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, genç M.Ş.'nin babası İ.Ş., amcası M.Ş. ve ağabeyi A.Ş. tarafından vahşice zincirlerle boğazı, elleri ve ayakları bağlandı. 15 yaşındaki M.Ş. aile üyelerinin zalimce işkencesine maruz kaldı. Duruma müdahale eden halası, M.Ş.'yi zincirlerden kurtarmayı başardı.

İŞKENCENİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Jandarma yetkilileri tarafından alınan ifadesine göre, Mahmut Ş. yaşadığı aile içi husumeti ve yaşanan korkunç olayları anlattı. Ailesiyle dayısı arasında uzun süredir devam eden sorunların olduğunu ve bu nedenle dayısını vurması için eline silah verdiklerini iddia etti. Ancak Mahmut Ş., bu teklifi reddettiğini ve evden kaçtığını açıkladı. Üç gün boyunca Nizip'te bir otelde kaldığını belirten Mahmut Ş., daha sonra Birecik'e gittiğini ifade etti. Ancak burada ailesi tarafından bulunarak yakalandığını dile getirerek, "Arabayla bana çarptılar. Bu nedenle kaçamadım. Amcam Mahmut Ş., beni döve döve arabaya götürdü. Orada beni bir eve götürdüler. Orada burnumu kırmıştı" şeklinde konuştu.

9 SAAT BOYUNCA İŞKENCE GÖRDÜ

İşkencenin detaylarını anlatan Mahmut Ş. amcasının kendisini zincirle bağlayarak 9 saat boyunca alıkoyduğunu söyleyerek, "Ahırda elimi ve ayaklarımı hayvanların kancasına bağladılar. Yatırdılar, tişörtümü çıkarttılar. İlk önce işkence yaptılar, sonra da bunu kimseye anlatmayacaksın dediler. Öğle saat 14.00'dan gece saat 23.00'a kadar işkence gördüm” ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İşkence anlarının bulunduğu ele geçiren M. Ş., bu korkunç görüntüleri ayrı yaşadığı annesine iletti. Annesinin hızla harekete geçerek ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. İ.Ş., kardeşi M.Ş. ve büyük oğlu A.Ş. gözaltına alındı.

Etiketler: Şanlıurfa'da