Ödemeler 3 ay sonra başlayacak! 20.000 TL anında hesaplara geçiyor! İki banka duyurdu!

Nakit ihtiyacı çekenlere 20.000 TL ödemeler başladı. Üstelik 3 aya kadar erteleme fırsatlarıyla ve düşük faiz oranları ile sunuluyor. İşte 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi detayları…

Ödemeler 3 ay sonra başlayacak! 20.000 TL anında hesaplara geçiyor! İki banka duyurdu!

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik bankalardan cazip destekler gelmeye devam ediyor. Düşük faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçenekleri ile iki bankadan avantajlı krediler verilecek. Tüm ihtiyaçları için en uygun oranlarla vatandaşların ihtiyaç kredisi kullanması sağlanacak.

ING Bank ve TEB tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi fırsatları ile vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. 20.000 TL kredi için talepleri için uygun geri ödeme seçenekleri, düşük faiz oranları ve 3 ay erteleme seçenekleri sunuluyor.

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara bankalar tarafından cazip oranlarla kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. 3 aya kadar erteleme seçenekleri ile kullandırılacak krediler kapsamında uygun faiz oranları da sunuluyor.

TEB ve ING Bank tarafından sunulan bireysel ihtiyaç kredileri kapsamında avantajlı oranlar uygulanacak. Rahat bir ödeme dönemiyle 20.000 TL veya daha farklı kredi tutarlarında limitler dahilinde kredi kullanılabiliyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ödemeler 3 ay sonra başlayacak! 20.000 TL anında hesaplara geçiyor! İki banka duyurdu! - Resim : 1

ING Bank’ın avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları devam ediyor. Yüzde 1,29’ten başlayan faiz oranları ile 5.000 TL ile 50.000 TL arasındaki tutarlar için 36 aya kadar vade fırsatları ile kredi veriliyor. 3 aya kadar erteleme seçeneklerinden de yararlanmak isteyenlerin 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulmaktadır.

20.000 TL kredi için yapılan örnek hesaplamada ise 36 ay vade seçeneklerinde aylık taksit oranı 831 TL olarak görülüyor. Aylık düşük taksit ödeyerek rahatça tüm ihtiyaçlarınız için kredi kullanabilirsiniz.

CEPTETEB 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi kapsamında yüzde 1,64’ten başlayan faiz oranları ile vatandaşların avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanması sağlanıyor. 3 aya kadar erteleme fırsatları ve 36 ay vade seçenekleri ile kullandırılacak krediler kapsamında 1.000 TL’den 200.000 TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. Avantajlı faiz oranları ile anında ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilirsiniz.