Odeabank KOBİ'lere müjdeyi verdi! 3 ay ödemesi ticari krediler ve 10 yıl vadeli yatırım kredileri sunulacak!

Esnaf ve KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarına yönelik bankalardan teklifler gelmeye devam ediyor. Odeabank KOBİ kredileri kapsamında birçok kredi seçeneği duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Odeabank KOBİ'lere müjdeyi verdi! 3 ay ödemesi ticari krediler ve 10 yıl vadeli yatırım kredileri sunulacak!

Odeabank’ın KOBİ kredileri ile işletmelerin finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik avantajlı seçenekler sunuluyor. Uygun faiz oranları ve avantajlı geri ödeme seçenekleriyle sunulan krediler sektör ayrımı olmaksızın hızlı ve ihtiyaca uygun şekilde sağlanmaktadır.

Mevcut ekonomik koşullarda işletmelerin ihtiyaç duydukları finansmanların karşılanmasına yönelik birçok kredi seçeneği sunuluyor. Taksitli Ticari Kredi, Kredili Mevduat Hesabı, İşyeri Kredisi, İskonto Kredisi, Spot Kredi, Rotarif Kredi seçeneklerinin yer aldığı KOBİ kredileri kapsamında avantajlı oranlar uygulanmaktadır.

3 AY ÖDEMESİZ TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ FIRSATI

Tek seferde kullanılabilen ve ihtiyaca göre 3 ay ödemesiz dönemli olarak da ödeme planlarının hazırlanabildiği Odeabank Taksitli Ticari Kredi kapsamında en uygun finansman seçenekleri sağlanıyor. 3 ay ödemesiz dönemli, balon ödemeli veya aylık eşit taksitli olarak kredi geri ödeme planlarının ihtiyaca göre belirlenmesi sağlanıyor.

Orta ve uzun vadeli yatırım ihtiyaçlarının, işyeri nakit döngüsüne uygun olarak taksitlerin belirlenmesiyle finanse edilmesi bu kredi ile Odeabank tarafından sağlanmaktadır. TL döviz endeksli veya döviz cinsinden kredi kullanılabilmektedir.

10 YILA KADAR VADELİ İŞYERİ KREDİSİ

Odeabank KOBİ'lere müjdeyi verdi! 3 ay ödemesi ticari krediler ve 10 yıl vadeli yatırım kredileri sunulacak! - Resim : 1

Odebank’ın işletmelere yönelik sağladığı krediler arasında İşyeri Kredi paketi de öne çıkıyor. Her tür işyeri alımlarına yönelik konut ya da işyerinin yaşına bakılmaksızın, Kat Mülkiyeti Tapusu ve Yapı Kullanım İzin Belgesi varsa 10 yıla kadar vade ile kredi kullandırılmaktadır.

Nakit akışına uygun olarak geri ödeme seçeneklerinin belirlendiği kredi kapsamında kaynak kullanımı ise Destekleme Fonu’ndan (KKDF) muaf olarak tutulmuştur. Taksitli Ticari Kredi kapsamında da aynı muafiyet görülmektedir.

ODEABANK KOBİ KREDİSİ BAŞVURUSU

Odebank’ın KOBİ kredileri arasında birçok farklı kredi ürünü yer almaktadır. Her kredi farklı limitler, geri ödeme seçenekleri, faiz oranları ve şartlara sahip olacağı için KOBİ kredilerinden yararlanmak isteyenlerin detaylı bilgi alarak kredi başvurularını yapmaları gerekecektir. Odeabank KOBİ kredilerinde avantajlı oranlar sunulmaya devam ediyor.  

Etiketler: odeabank, kobi kredisi