Odeabank çıtayı yükseltti! Daireden sonra sanayi tesisini de satışa çıkardı! Ankara Çubuk'ta koca sanayi tesisi 9 milyon TL'den satışa sunuldu!

Türkiye’nin gelişimini sürdüren bankalarından birisi olan Odeabank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir hizmet vermeye başladı. Banka elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa sunduğunu duyurdu. 3 ayrı ihale hazırlayan banka, söz konusu ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank çıtayı yükseltti! Daireden sonra sanayi tesisini de satışa çıkardı! Ankara Çubuk'ta koca sanayi tesisi 9 milyon TL'den satışa sunuldu!

Son dönemde geliştirmiş olduğu kart kampanyaları ve sunduğu uygun fiyatlı kredi hizmetleri ile dikkatleri üzerine çeken özel bankalardan birisi olmayı başaran Odeabank, müşteri sayısını günden güne arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda kendini geliştirmeye ve birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirmeye gayret gösteren Odeabank, bu kez de son dönemlerin en büyük problemlerinden olan yüksek gayrimenkul fiyatlarına savaş açtı.

Odeabank, yukarı yönlü hareketleri devam eden ekonomi piyasalarından ötürü yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşı yeni bir hizmet sunmaya başladığını duyurdu. Banka, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Bankadan isimli yasal ihale platformu ile anlaştığını belirterek, yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. Odeabank ilgili yasal platform üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleleri ve ihalelere konu olan gayrimenkulleri, tüketiciler eve yatırımcılara tanıttı.

ODEBANK’TAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Odeabank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri, Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunduğunu duyurdu. Bu kapsamda iki yeni ihale düzenlediğini belirten banka, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEABANK’TAN SATILIK SANAYİ TESİSİ İLANI!

Odeabank çıtayı yükseltti! Daireden sonra sanayi tesisini de satışa çıkardı! Ankara Çubuk'ta koca sanayi tesisi 9 milyon TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Odeabank anlaşmalı olduğu Bankadan isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında elinde bulunan icralık bir sanayi tesisini satışa çıkardığını belirten banka, ihaleye ve tesise ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Bankadan platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu sanayi tesisinin kullanım alanı 12 bin 762 metrekare olarak ölçüldü. Betonarme- çelik kontrüksiyon alanında hizmet veren sanayi tesisi için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 9 milyon 250 bin TL olarak açıklayan Odeabank, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat tutarını 277 bin 500 TL, hizmet bedelini ise 436 bin 600 TL olarak bildirdi.

ODEBANK’TAN ANKARA BEYPAZARI’NDA SATILIK 210 METREKARELİK DAİRE İLANI!

Odeabank, Bankadan platformu üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan 210 metrekarelik bir daireyi satışa çıkardığını bildiren banka, ihale başlangıç bedelini 224 bin TL, teminat bedelini 6 bin 720 TL ve hizmet bedelini 10 bin 573 TL olarak açıkladı.